facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vendelbadet, Örbyhus

"Se våra öppettider på hemsidan"
Address: Uppsalavägen 7, 74832 Örbyhus
Phone: 0293-219630
City: Örbyhus
Zip Code: 74832



related searches:
Similar places near
Vendelbadet Örbyhus Vendelbadet Örbyhus 0 meter En dold pärla i Uppland! 50 m utomhus med lagom folk, gott om plats på gräset, bill...
Uppcar Mayhem Uppcar Mayhem 2 km Badass auto customizing!!
Örbyhus GK Örbyhus GK 3 km Det blir inte bättre än så här trevlig park, fina byggnader, jättegod mat ,stor parke...
Örbyhus Golfklubb Örbyhus Golfklubb 3 km Restaurangen levde tyvärr inte upp till förväntningarna. Med namnet "Erik XIV&qu...
Örbyhus GK Örbyhus GK 23 km Restaurangen levde tyvärr inte upp till förväntningarna. Med namnet "Erik XIV&qu...
Reviews
En dold pärla i Uppland! 50 m utomhus med lagom folk, gott om plats på gräset, billigt fika, bastu, en låda med simgrejer att låna. Värt en omväg. Under renovering just nu, längtar redan till nya besök sommaren 2020.
Synd att man stänger 19 under sommar tider kunde ha öppet till 21
Trevligt utomhusbad på sommaren med en barnbassäng och en 50-metersbassäng. Den stora bassängen har ett litet hopptorn, en trampolin och banor för motionssim så man kan både leka och motionera. Badvakter finns. Stora grönytor och några bord med bänkar finns vid bassängerna. Ett litet fik, lekplats och minigolf finns också. Fiket har ett litet sortiment av badkläder och simglasögon. I närheten finns pizzeria och en Ica-affär om man blir mer hungrig. På vintern finns en inomhusbassäng på 16 meter, med motionssim två till tre gånger i veckan. Bastun - separat för män och kvinnor - har öppnat igen.
Underbart med morgon öppet 7.00 på onsdagar och gott med nygräddade scones för en billig penning.
Väldigt bra utomhuspool med vänliga badvakter som gör sitt jobb. Rekommenderas varmt!
Halvsjaskigt. Sterilt. Kall bassäng är elitsimmare. Tränat mkt här. Orenoverat. eftersatt. Bassängen inomhus är katastrofal. Endast 16.9 m lång. En riktig skvalpbalja. O motionärerna invänder också. Grinig personal och ohyfsat, oacceptabelt beteende. Idag underbara människor! Härligt hopptorn, 3 m o svikt, 1 m. Väldigt smutsigt i vattnet inför säsongsavslutningen. Inte kul. Hyfsat fik, bra urval av förtäring till rimliga priser. Dagens badvakter är suveräna, serviceinriktade på ett högst genuint sätt. Behjälpliga vid inköp av simutrustning. Engagerad. Minigolf intill. Hyr klubba inne vid badets reception för en spottstyver. Dock finns INGA träd eller skuggiga platser att söka sig till när solen bränner som mest. Åkte på värmeslag i somras. Nära till ICA, stor restaurang vägg i vägg. Fantastisk möbelaffär i vägg med restaurangen. Rekommendera vendelbadet? Njaaa. Finns andra platser där ting är mer genomtänkt.
Så glad att Vendelbadet är öppet igen!!! Enda smolken i bägaren enligt ungarna var att den högre hopptornet var stängt oklart varför. Stor o fin anläggning, tryggt m badvakter o bra m kiosk.
Mysigt med babysim på torsdagar. Varmt och skönt i vattnet! Mindre mysigt med väldigt skitigt omklädningsrum. Inget roligt att sätta ner en bäbis på golvet med massa skit att stoppa i munnen. Antingen iskalla eller brännheta duschar tyvärr.
Ett trevligt badhus byggt de åren som det byggdes massor av badhus, nu drygt 50 år.. i samma stil. En stil som håller än idag, stilrent i kakel å trä. En personal som är kunnig å ger mycket. REKOMMENDERAR DETTA
Comment on this business

to add Vendelbadet, Örbyhus map to your website;