facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vendelsö Vårdcentral

Address: Skomakarvägen 20, 136 70 Vendelsö, Stockholms Län, Sweden
Phone: (08) 606 15 00
City: Vendelsö
Zip Code: 136 70



related searches: Handens vårdcentral, Vårdcentral Stockholm, PCR-test ICA Maxi, PCR-test Haninge
Reviews
Bästa vårdcentralen! Ställer alltid upp och klämmer in besök trots tidsbrist! Speciellt när närakuten i Haninge är katastrof dåliga och inte vårdar sina patienter.
Jag har alltid fått tid och hjälp när jag behövt det, både till mig själv och mina barn.
Relativt nyinflyttad. Var orolig över allergier/överkänslighet. Fick en bokad tid inom en rimlig tid hos läkaren Hans om jag inte kommer ihåg hans namn fel. Han tog mig seriöst och såg till att jag blev utredd för allt jag önskade - och jag lämnade med ett stort leende efter att ha fått skrattat.
Jag har varit patient här en tid. 1. Vid några tillfällen har jag haft behov av att träffa en läkare, av olika skäl. Ingen av de gångerna har jag fått en läkartid; jag har varje gång fått en tid hos en distriktssköterska i stället. 2. Någon - vem vet jag inte - skrev en remiss till en psykmottagning, vilket var både förvånande och kränkande. Jag har aldrig haft något behov av det, och har aldrig sagt något i den vägen till vårdcentralen. Den mystiske remittenten har aldrig diskuterat detta med mig, utan skickat denna kränkande remiss helt på eget initiativ. 3. Jag tar insulin. Jag använder en typ av spruta där kanylen är dold. När denna spruta gick sönder, fick jag ett arrogant och känslokallt bemötande av yvå olika sköterskor. Jag har nu lämnat Vendelsö Vårdcentral.
Nästan omöjligt att få en läkartid, upptaget under telefontiden, de slarvar bort labbprov, ringer inte tillbaka på utlovad tid, hänvisar till akuten för nästan allting. Märkligt att en verksamhet kan tillåtas fungera så dåligt.
Har nu valt att byta vårdcentral. Då jag tycker att det är hemskt dålig struktur, ingen har koll på något… Den ena hänvisar till den andra.. Extremt tröttsamt.
Kommer inte fram med telefon ofta typ 1 /10 svar ring nästa dag vi har ingen....! Verkar som de är underbemannad. Trevliga sköterskor om man kommer fram! Lång tid få läkartid akut är ingen chans att komma in.
Om jag kunde ge minusbetyg så skulle jag göra det. Sämsta vårdcentralen någonsin. Läkare som är ointresserade och har dåligt bemötande, känns som de byts ut var 6:e månad. Om man mot förmodan hittar någon någorlunda vettig så kan man inte lista sig på dem, eller så slutar de fortare än kvickt när de inser nivån på resten... Dåligt pålästa när det gäller journaler osv. Supporterande personal gör ett habilt jobb, men vad hjälper det när läkarna är undermåliga?
Det har varit strul med nästan varenda besök i snart ett år. Inte bara hög omsättning och ont om läkare utan de har inte koll på papper, rutiner och tider. Där något fel på ledningen här. När man nu till sist man får besked att den inbokade läkaren är sjuk och det får man besked om när man har tagit ledigt från jobbet och redan är på vårdcentralen kl 9 så är det nog. Personalen i repan påstår att någon har ringt men jag har inga samtal i min telefon. De påstår att mitt nummer skulle vara fel i systemet men jag har gått på samma VC i säkert 16 år med samma telefonnummer. De kan inte ens hjälpa till med ett litet blifprov trots att jag försökt att få en tid sedan i fredags och nu trots deras miss. Men nu blir det ny vårdcentral för hela familjen. Inget kan bli värre än detta. Kaos. Har inget förtroende för denna VC. Hejdå.
Nu räcker det! Jag har fått nog av denna vårdentral. Jag har gjort två försök att boka läkartid. Finns ingen tid även om jag ringer prick 07.45 då när teleslussen öppnar. Varför upplever jag dålig stämmning när jag ringer dem, hmm? Det är verkligen få ggr jag har med dem att göra. En gång i tiden var vc bra och hade ett trevligt bemötande, men nu upplever jag att de inte vill att vi skall komma. Ledningen behöver ta tag i detta! Det är något stort fel på denna vc. Jag tänker byta vc!
Comment on this business

Directions to Vendelsö Vårdcentral with public transportation


Skomakarvägen 230 meters
806
807
818C
824
842
892

to add Vendelsö Vårdcentral map to your website;