facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vendestigens Skola

Address: Vendevägen 62, 182 66 Danderyd
Phone: (08) 7552393
City: Danderyd
Zip Code: 182 66



related searches: Ösbyskolan
Similar places near
Viktor Rydbergs Samskola Djursholm Viktor Rydbergs Samskola Djursholm 1 km + bästa lärarna de flesta iallafall - byt ut kleins
Fribergaskolan Fribergaskolan 1 km Har inte varit där
Kultur och fritid i Södertälje Kultur och fritid i Södertälje 34 km Kultur och fritid i Södertälje är Södertälje kommuns officiella konto för all verksam...
Reviews
Våra barn trivs jättebra! Enormt engagemang hos personalen. Skolan är personlig och anpassar sig efter elevens behov att och kunskap. Vendestigen genomsyras av bra värderingar och det är en varm och trygg miljö för barnen. Sin mamma är jag imponerad över hur skolan drivs i och vad de åstadkommer. Trygga glada barn som trivs och utvecklas kunskapsmässigt men även som individer.
Vi har båda våra barn på Vendestigen, på skola och förskola och är så otroligt nöjda. Sverige bästa och mest närvarande rektor, fantatisk personal i övrigt, liten skola med alla positiva fördelar det ger.
Vi har vår dotter där sedan 3 år och jag måste säga att vi är otroligt nöjda. Både förskolan och skolan har höga ambitioner som jag tycker de lever upp till fantastiskt bra. Alla föräldrar jag mött verkar väldigt nöjda. .
Genuin skola med små grupper där alla barn blir sedda och lyssnade på.
Comment on this business

to add Vendestigens Skola map to your website;