facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Veneröds dressyrstall

Veneröds dressyrstall

About

Dressyrstall, inackordering, träning för ryttare och häst samt GP domare.

Story

Anki Tifelt är utbildad ridinstruktör på Strömsholm. Hon är godkänd B-tränare, licensierad av SRF och har arbetat och vidareutbildat sig hela tiden inom ridsporten med dressyr som största intresse. hon är medlem i SDK Svenska Dressyrtränarklubben sedan starten samt Dressyrringen.

Anki har själv ridit o tävlat dressyr upp på elitnivå i många år, hon har startat o utbildat själv ett 10-tal hästar upp till svår Dressyr samt även ridit Grand Prix på 2 hästar med vinster och placeringar.

Ankis elever har bland annat SM-segrar i ponnydressyr samt även elever med placeringar i Junior-SM och NM. Ett flertal ekipage har nått Prix StGeorge-nivå och några har nått ända till Intermediere1. Många av Ankis elever har utbildats från grunden upp till Intermediere-nivå.

Dom flesta av Ankis egna hästar har utbildats från inridning till svår klass av henne själv. 3 stycken är utbildade och sålda till USA där dom har haft fina framgångar. .



Anki Tifelt har varit dressyrdomare sedan mitten på 70-talet Hon är idag godkänd intermediere1-domare, vilket hon varit i 8 år nu.

Att döma dressyr är något man lär hela livet stegvis. Här betyder erfarenhet väldigt mycket. Anki har under hela sin ryttarkarriär insett vikten av att tävla i samma klasser hon dömer. För hennes tränarutövning betyder det mycket i förståelsen om ekipagen just detta kompletta tänket.


OM GÅRDEN
Veneröds Dressyrstall byggdes om 1990 och är beläget 3 mil norr om Göteborg och 1 mil från Kungälv. Stallet ligger i en mycket vacker trakt med skog, ängar, berg o dalar omgärdat av naturreservatet i Guddehjälm med fina bokskogar och ändå nära till havet o kusten.

Dressyrstallet ägs av Anki o Håkan Tifelt med familj och består av en bra och modern ridanläggning med träningsbanor av internationella mått på både ridhus 20 x 60m och paddock 20 x 60m. Vi har även en Round-pen på 18m/diameter.

Address: Veneröd 470, 442 95 Hålta, Sweden
Phone: 0705656137
City: Hålta
Zip Code: 442 95



related searches: Dressyrstall Kristianstad
Comment on this business

to add Veneröds dressyrstall map to your website;