facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Venezia Pizzeria- Malmköping

Address: Landsvägsgatan 26, 642 61 Malmköping
Phone: 0157-21414
City: Malmköping
Zip Code: 642 61



related searches: Venezia pizzeria menu
Similar places near
Super Star Super Star 291 meter Kändes som att personalen inte var så serviceminded. Förhållandevis dyrt jämtemot por...
Reviews
Var uppmärksam vid betalning av maten. Då priserna inte stämmer. Fick betala 245 kr för 2 st gyros rullar. Som kostar 110 kr st. Inte första gången det händer att de tar extra betalt. Orkade inte gå tillbaka och klaga. Tänker inte handla där något mer. Väljer hellre någon annan pizzeria som är ärlig mot sina kunder gällande priser och betalning.
Pizzorna var helt ok och personalen vänlig, men stället är mer än lovligt deppigt. Så länge de inte gör något åt inredningen, belysningen mm rekommenderar jag bara take away.
Dyrt . Familj pizza kostar 335 kr. Och det är inget skillnad mellan andra pizzor som säljs på andra platser. En Familj pizza ska kosta Max 265 Hoppas ni ändra priset.
Goda sallader med hembakt nytt bröd och kebab rullen är fantastisk . Bra läge dock lite tråkig lokal .
Solid 3:a kebab. Mycket tackvare bra pita. Köttet av den lite lägre standarden. Ok såser . Generös portion
Helt ok mat, men att smyga in en liten avgift på 5 kr / person som heter extra service, bara för att vi valde att äta där , ingen info om detta när vi kom , detta händer säkert ofta , men vi har aldrig sett det förut.
Gemytlig litet samhälle och goda pizzor. Lite mindre format än på storstadspizxorna och lite högre priser men kan vara en fråga om överlevnad pga februarisäsongens låga kundunderlag! Rekommenderas dock, Ät och Njut!
Ingen stil på stället. Chefen på stället verkade sitta och titta på nån utländsk film på sina mobiler, på hög volym. Tjocka genomskinliga slitna vaxdukar på bordet. Blä. Lysrörsbelysning i taket som gjorde att man fick ont i huvet. Ingen mysfaktor. Min fru kunde inte läsa den stora menyn på väggen pga denna belysning. Man blev snurrig. Pizza-sallad disken precis vid ingången, där alla går förbi. Ej bra alls. Toan var städad, men man hade målat den väldigt hafsigt och oproffsigt. målat över lysknappen i samma färg som väggen. Min son trodde det var någon annan knapp, så han råkade släcka vid fel tillfälle. Lysknappar får man inte måla över, det är en säkerhets-sak. Pizzan och gyrosen var väl sådär. Lite tjockt bröd. ingen smak. konstig blandning på grönsaker i gyros. Pizzan såg rörig ut. och låg på en för liten tallrik. Blev dålig i magen dagen efter gyros. Konstigt kött var det, som var skurna i långa remsor. Blir tyvärr bara en stjärna i betyg tyvärr.
Vi åt fish and chips och entrecote med bea å strips. Allt va suveränt gott och dessutom billigt kommer garanterat bli flera besök hit.
Beställde oxfilépastan. Smakade inte så mycket. Köttet var tråkigt och pastan något överkokt. Däremot var mitt sällskap ganska nöjd med sin pizza, därför ger jag två stjärnor.
Comment on this business

to add Venezia Pizzeria- Malmköping map to your website;