facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Äventyrsbanan Stockholm AB

"Klättra högt upp i trädtopparna i sommar! Vi har öppet hela sommaren. Boka in kompisgänget, familjen, kalaset, möhippan eller svensexan på ett utmanade äventyr."
Address: Ältavägen 109 , Älta 138 37, AB, SE
Phone: +46 8 717 76 00
City: Älta
Zip Code: 138 37



related searches: äventyrsbana stockholm, höghöjdsbana, äventyrsbanan älta pris, höghöjdsbana vaxholm, äventyrsbana barn, äventyrsbana lida, zipline stockholm, äventyrsbanor
Reviews
Fantastiskt bana att göra tillsammans med andra och pusha gränserna
Trevligt ställe för den som vill ha lite spänning
Trevlig servering med god mat i härlig utemiljö. Ska testa höghöjdsbanan nästa gång
Trevlig personal, roliga banor i olika höjder. Välskött anläggning Ta med myggmedel :
Superskoj, hjälpsam och trevlig personal kommer definitivt tillbaka
En jättekul men pirrig upplevelse. Och ett jättestort tack till duktiga Helga som instruktör. Kram Carina och Leifi Gotland.
Mycket bra aktivitet att göra med barn och vi hade en jättebra upplevelse mycket tack vare superproffsiga instruktören Matilda! Fem stjärnor till henne för att hon var så trevlig, pedagogisk och hjälpsam.
Fantastiskt kul äventyr med hela familjen! Barnen 8+11år tyckte det var jättekul och även vi vuxna. Vi valde "långa länken" och hade Daniel som instruktör,han var grym! Detta rekommenderas!
Var där med mina tre grabbar, 14, 12 och 10. Körde den lägre banan och den var väldigt rolig. Bra instruktörer och det kändes som om de hade full koll på allt. Riktigt bra upplevelse!
Mycket omskakande och rätt så svårt för en höjdrädd 60 åring, men supertrevlig och proffsig instruktör som var förestående. Kul att utmana sig själv så långt man nu vågar. Nice.
Comment on this business

to add Äventyrsbanan Stockholm AB map to your website;