facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Äventyrsbanan Stockholm

Äventyrsbanan Stockholm

Story

Upplevelse och Utveckling
För att förtydliga våra verksamhetsområden har vi delat upp Äventyrsbanan i två företag. Upplevelse och event stannar på Äventyrsbanan medan programmen för grupp och individuell utveckling läggs under nya företaget, Teamout, som även gör mobila arrangemang.
Så oavsett om ni är ute efter en gemensam upplevelse eller vill satsa på personalutveckling har vi programmen.

Address: Ältavägen 109, 138 37 Älta
Phone: 08-717 76 00
City: Älta
Zip Code: 138 37



related searches: Äventyr Stockholm, Höghöjdsbana engelska, Höghöjdsbana Bro, Hammarbybacken klättring, Gokart Stockholm, Ocean Bus Stockholm, Klättercentret, Lida tullinge
Similar places near
Fias Alltjänst Fias Alltjänst 2 km Fias Alltjänst utför alla typer av städningar,fönsterputs samt andra typer av RUT-tjä...
Vi är Älta Vi är Älta 3 km Det händer i Älta Centrum, erbjudanden från butikerna och annat som är på gång!
Reviews
Fantastiskt kul äventyr med hela familjen! Barnen 8+11år tyckte det var jättekul och även vi vuxna. Vi valde "långa länken" och hade Daniel som instruktör,han var grym! Detta rekommenderas!
Härligt för teambuilding, lagbygge och personlig utveckling. Lagoma utmaningar för de flesta.
Kul grej att göra med kollegorna.en stjärna avdrag för att borrat rakt genom träden som säkert klarar sig nu men enligt en arborists uppgifter kommer få sena reaktioner av det.
Roligt att göra med barn, långa länken var perfekt och säkringssystemet var riktigt smart. Det var riktigt kul och kan varmt rekommenderas.
Jättekul att testa, du får en guide som följer med och hjälper på vägen! Du kommer att möta på klurigheter bland trätopparna
Så himla roligt och läskigt på samma gång i en skön mix. Rekommenderas!
Det var super kul och om du gillar äventyr så rekomenderar jag det här stället dom har super bra banor och super bra instruktörer och säkerheten är det bästa det är omöjligt att ramla för man har sele på sig .
Int så stora lin banor men utmaningar e super roliga
Bra organiserat, hög säkerhet, gör skäl för namnet
Härlig natur i Älta. Promenaden leder både till den kända vattenkällan och Sandasjön...ungdomars paradis för vandringsled med utmaningar. Alla åldrar kan här promenera, jogga, cykla. Ren luft är aldrig fel. Lägg till fågelsång! Gå av bussen hållplats Tenntorp. Välj snitslad vandringsled efter tid och lust.
Comment on this business

to add Äventyrsbanan Stockholm map to your website;