facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Äventyrslekplatsen Tomtebo

Address: 907 50 Umeå
City: Umeå
Zip Code: 907 50



related searches: Tomtebo äventyrslekpark, Lek Umeå, Tomtebo Umeå, Att göra i Umeå med barn, Äventyrspark Umeå, Aktivitet 2 åring Umeå, Äventyrsstigen Nydala, Upplevelser Umeå
Similar places near
Hopp & skoj Hopp & skoj 7 km Dyrt inträde - 150:-/barn med tanke på att många av hoppborgarna är nedgångna/slitna,...
Umeå Energicentrum i Klabböle Umeå Energicentrum i Klabböle 12 km Fint ställe och trevligt förutom att dom vägra låna Micro för att kunna värma barnmat...
Reviews
Rolig när man var yngre, inte lika mycket nu
Bra lekpark, och härlig miljö. Finns både som och skugga.
Rolig lekplats men finns inget för de allra minsta. Från 3 år och uppåt är passande ålder upplever jag. Tips är att ta med extrakläder pga bäcken som rinner genom lekparken.
Härlig dag Mysigt att elda och må gott i naturen
Mysig, ren och härlig lekplats precis vid vattnet. Barnen 7 och 9 uppskattade den! Mycket sittplatser, bänkar och ett utegym för vuxna.
Absolut värt ett besök om du vill ha lite aktivitet med ditt/dina barn. En aktivitetspark nära Nydalasjön.
Fin park, en av barnens favoriter i Umeå. Synd bara att vattenleken inte var igång vet ej vad det beror på, något år var det för att kommunen glömt sätta på vattnet.
Nära till naturen skog och sjö, har olika varianter av rutschkanor och klätterställningar, men saknar i mitt tycke gungor av olika slag. Finns en kompisgunga och gungor för äldre barn, men för de yngre finns det inga bra gungor.
Comment on this business

to add Äventyrslekplatsen Tomtebo map to your website;