facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for VENUS CHOKLAD

VENUS CHOKLAD

About

Kvalitets chokladprodukter gjort för hand utan kemiska konserveringsmedel eller aromer. Vi värnar om konsten att göra choklad!

Story

chocolaterie, butik & café !



"Venus tillverkar kvalitetschokladprodukter med stora doser kärlek! Fika & butik i Askersund, Södra Närke. Varmt välkommen önskar Allanna, Linnea, Tea & Ella xox"
Address: Klockarebacken 5 / Södra infarten 5, 696 30 Askersund
Phone: 058312929
City: Askersund
Zip Code: 696 30


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: Visit Askersund
Reviews
Smultronställe längs Vättern som måste besökas! Hantverksmässigt tillverkad choklad med både klassiska och nya innovativa smaker. Förutom choklad finns även fika att handla med hem eller äta på plats. Ett av de få ställen i Askersund som säljer cappuccino. Det är inte utan anledning att Carl von Linné kallade kakaoträdet för "Gudarnas föda". Och visst finns det något förföriskt & sensuellt med choklad. Venus förser dina behov med en chokladrikedom som rentav är himmelsk. chokladprodukterna är handtillverkade & passar alla tillfällen. Sortimentet utvidgas ständigt med nya spännande smaker i en kvalitetschoklad som är bra såväl för själen, samvetet & för hjärtat.
Sinnessjukt god chokladdryck och latten var perfekt. Chokladen går inte av för hackor och priset får man räkna med är lite över det normala, men det får man räkna med då hantverket är av högsta klass. Även personalen var väldigt trevlig vid vårt första besök, och fler kommer det definitivt bli om vi har vägarna förbi igen. Tack för detta besök, på återseende!!!
Vad vi ångrar att vi fikat tidigare. Vi orkade bara ett varsitt bakverk här. Så lyxigt, mustigt, fylligt och gott. Choklad för alla smaker. Tummen upp!
Inte riktigt mötta förväntningarna här. Svårt att få kontakt med personalen. Inga rekommendationer eller tips. Chokladen var snyggare än den smakade. Kändes bra att stötta det lokala. Men smakmässigt, så ligger exempelvis Åre Choklad mil före i smak, kvalitet och bemötande.
Så vackert att man knappt vill äta... Men alltid lika fantastiskt gott!
Vilket fantastiskt ställe! "Go-fika" med extra allt! Är man i Askersund så är Venus Choklad ett måste, trevlig personal, god choklad och mysigt fikaställe! De får 5 stjärnor av mig o min familj!
Tack för vänligheten! Rekommenderar! h. Två från Finland
Fantastisk butik och café med några av de godaste chokladpraliner jag ätit. Det finns också många bakverk med underbar choklad. Vad sägs om en chokladboll, med whiskysmak, täckt med vit choklad? Eller en Double chocolate cheesecake? Till chokladen kan man dricka gott kaffe. Jag tog en cappuccino med havremjölk. Supernöjd.
Ett ställe man definitivt måste prova om man har vägarna förbi Askersund och älskar choklad. Min mamma och jag har som tradition att åka hit på Mors dag. Deras "Double chocolate cheesecake" är himmelskt god och de gör även riktigt gott kaffe önskar bara att man fick större kopp! Det är definitivt en fördel att åka dit på en varm och solig dag eftersom de inte har många sittplatser inomhus. Observera även att de har öppet mer på sommaren än resten av året!
Alltid trevligt bemötande och god choklad. Den varma chokladen med vispad grädde är överlägset bäst. Rekommenderar!
Comment on this business

to add VENUS CHOKLAD map to your website;