facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Verkasjön

Address: Tomelilla
City: Tomelilla


Reviews
detta är en plats jag älskar att åka till. En plats att varva ner och bara njuta. Det är naturskönt område och med många vackra promenadstråk. Du kan gå genom stora hagar och fält. Backe upp och backe ner. Har du tur träffar du på hästar och kor som strövar fritt på inhägnade områden som du får lov att gå igenom. har du hund är det ett perfekt tillfälle för dem att följa med på turen, kopplade givetvis. Du har även möjlighet att campa vid sjön. Där finns även en grillplats. Verkasjön är perfekt att bada i på somrarna. Man kan även köpa fiskekort och fiska i sjön.
Perfekt för avkoppling, kontemplation, studie av fauna eller svalkande dopp under sommartid. Möjlighet att vandra runt sjön, cykeln lämnas vid P-platsen.Tidpunkt för besökVardagVäntetidIngen väntetid
Fantastisk natur, skönt för både kropp o själ barn o vuxna.
Mycket trevlig liten sjö där du kan njuta av både bad, fiske eller camping. Om du vill vara nära naturen är detta rätt plats. Bra parkering vi vårt besök. Badbryggorna behöver dock förnyas.
Oerhört vacker liten plats! Utmärkt tältplats längre väster ut längs vägen, vid rundslingan. Välordnat med parkering, brygga och torrdass.
Spöklik plats med obehaglig känsla. Vindskyddet märklig placerat och förfallet. Skillnaden mot vantalängan väldigt stor. Vi gick snabbt vidare!
Mycket trevlig plats att vara på. Finns tillgång till både fiske och camping. Finns även välskött utetoallet. Passar både utmärkt för familjefamiljen och den ensamma vandraren. Eldstäder finns plaserade på olika ställen. Tillgång till vatten 500 ifrån platsen.Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Ligger väldigt fint. Närhet till Alundsbrukets kaffestugan som är värt ett besök. Bra plats att utgå från om man önskar vandra en dagstur rundvandring. Gå skåneleden från Verkasjön till Vantalängat via Hallamöllan och ta sedan Backaleden tillbaka. En underbar sträcka på ca 14km.
Fin sjö, många bryggor att fiska från. En hel del blodigglar dock så rekommenderar inte att bada
Mysigt, fin omgivning och vindskydd som vi sov i.
Comment on this business

to add Verkasjön map to your website;