facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for VERO MODA

"VERO MODA är ett skandinaviskt modemärke som har försett kvinnor med de senaste trenderna inom kläder och accessoarer sedan 1987. Upptäck ett stort utbud av fashionabla vardagskläder för kvinnor, tillsammans med plus size-mode, mammakläder och kollektioner för flickkläder. VERO MODA skapar kläder för kvinnor i alla åldrar, med ett internationellt tänk och en skandinavisk designinställning. Alla plagg och kollektioner är inspirerade av en feminin look som finns i klänningar, toppar, kjolar, blusar och mycket mer. Shoppa VERO MODA-mode samt utvalda mammaplagg & plus size-artiklar i en av våra många fysiska butiker världen över."
Address: Prästgatan 1, 302 63 Halmstad
Phone: 35271107
City: Halmstad
Zip Code: 302 63



related searches: VERO MODA online, VERO MODA Deutschland, VERO MODA sale, VERO Moda wiki, VERO MODA usa, VERO MODA jeans, VERO MODA reviews, VERO MODA Dress
Reviews
Nu ska jag skriva om denna butik som även den finns på hallarna. Detta är ett måste att gå inom här . Jag älskar kläder och även snygga skor så kalla mig gärna köp galen ja för det är jag. Att gå och shoppa är som terapi man mår så mycket bättre efter att man shoppat och speciellt om jag hittar det jag söker . Min fd pojkvän hade aldrig tålamod att följa med mig att shoppa och det är nog inte så konstigt för jag kan gå runt i timmar så honom satte jag på ett fik eller så fick han besöka gubb dagiset bil tema eller clas Ohlson medans jag shoppade loss i mina butiker. Nåväl denna butik är så underbar här hittar jag snygga kläder och blir alltid bra bemött av en glad personal.
Comment on this business

to add VERO MODA map to your website;