facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Verona Motor G1

Verona Motor G1

About

Välkomna till Verona Motor
Här finner ni allt från Motorcyklar. ATV. Båtar - HR/Linder.
Båt motorer. Honda Power produkter. Samt massa tillbehör.

Story

Verona Motor har funnits i Ljungby sedan 1969 och flyttade till nuvarande lokaler 1981. Vi säljer förutom motorcyklar även fyrhjulingar, båtar, båtmotorer, EU-mopeder, trailers samt Honda Powers sortiment av gräsklippare, trimmers, pumpar, och elverk. Hos oss kan du också hitta ett stort sortiment av MC-kläder av ledande märken samt reservdelar till Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, och BMW. Vi har även en komplett verkstad för service och reparation. Vid skada på din MC gör vi en skadekalkyl samt ombesörjer skadebesiktning och utför en fullständig reparation.



"Verona Motor har vinterförvaring av båtar och mcVi säljer Skylla båtar"
Address: berghem, 34191 Ljungby
Phone: 037217100
City: Ljungby
Zip Code: 34191



related searches:
Similar places near
Alloycraft Alloycraft 3 km ALLOYCRAFT HAS FOR MANY YEARS PROVIDED THE AUSTRALIAN MARKET WITH HIGH QUALITY BOATS....
Reviews
Fruktansvärt, vi köpte en elmoped på Verona Motor och tänkte att det är bra att handla lokalt - även om det blir dyrare - om det blir problem. Det blev problem, laddaren gick sönder. Veronas representant George sa då att "Ni har ju köpt en skitladdare" - OK det hade vi tydligen och de hade utan att tala om det vid försäljning sålt oss en skitladdare. Mopeden stod ett halvår på Verona och de kunde inte ordna en ny. laddare Nu har vi ordnat det på annat sätt. Kommer aldrig ha med dem med att göra, här existerar inte kundens rättigheter! /
Sämst! Tog 7 veckor för att fixa till framdäcket på grabbens moppe och sen ska de ha 4000 i betalning! Överprisad service som tar alldeles för lång tid... aldrig igen!
En MC-butik som förr mest ägnade sig åt import och numera verkar fokusera på fyrhjulingar och scootrar. Tunt sortiment. Ligger bra till för en provtur.
Mycket trevlig personal, och Georg som äger stället är service minded, rekommenderas varmt!
Liten genuin verkstad och butik med stort hjärta och bra utbud av 4- och 2- hjulingar, väl värt ett besök av den motorintresserade knutten.
Trevligt ställe de tar hem de flesta reservdelar
Bra kontakt. Snabbt och lätt. Skönt att slippa ringa och tjata
Utmärkt service och riktigt bra priser.
Sprudlande glatt och trevligt bemötande
Bra utbud och personal
Comment on this business

to add Verona Motor G1 map to your website;