facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Veterinär Garland i Faringe

About

Faringe kyrkbyn, Almunge. Hundar, katter, smådjur och hästar. Tel-tid vardagar kl 8.30-9.00. Även veterinärkonsult till smådjurskliniker.

Story

* Mobil Veterinär i Uppsala län. Utgår från Faringe, Almunge. Hundar, katter, smådjur och hästar. Drop in vaccinationer smådjur. Har F-skattsedel. Ej akuttjänst.



"Veterinär Garland i Uppsala, Almunge och Faringe jobbar med hundar, katter, kaniner, gnagare och hobbyfåglar.Vi har inriktning tandvård och är fullt utrustade och kompetenta."
Address: Faringe kyrkbyn 115, 74010 Almunge
Phone: 0735742505
City: Almunge
Zip Code: 74010


Reviews
Bästa vetrinär kliniken. Kommer på ultraljud för hjärta och njurar. Tar prov och de visar sig att min katt har urinvägsinfektion. Efter kliniken stänger ringer vetrinären upp och skriver ut medicin till min katt. De kallar jag toppservice. Bryr sig verkligen om djuren.
En underbar veterinär o underbar personal som tog mot mej o min degus flicka Dumbolina med mycket kärlek o med mycket kunskap jag är så glad att jag fick komma till er även min degus tjej oxå hon mår bra åkt 2 timmar men förstår att jag gör det för henne. Ni får topp betyg från mej tack så hemskt mycket ni är bara bäst hon mår bra jag mår bra.
En väldigt trevlig , kunnig och engagerad personal. Kan varmt rekommenderas. Vi kommer absolut tillbaka.
Var där första gången och det var en litet och mysigt mottagning. Bra personal.
Mycket trevlig och professionell personal. Det är en liten klinik vilket i min åsikt är bra. De är personliga och kommer ihåg både mig och min kanin mellan besöken, även om det gått en tid emellan. De är mycket kunniga kring kaniner. De svarar snabbt på både frågor och provsvar och verkar möta allt med ett gott humör.
Vår favoritveterinär! Marsvinen hälsar!
Trevlig personal känns väldigt tryggt
Jag fick en trevligt och hjärtligt bemötande det uppskatas när man är tvungen att ta bort en kompis.
Vi fick ett trevligt bemötande och stor hjälp. Rekommenderar verkligen!
Jätteduktig veterinär hon tar hand om alla våra djur vi är jättenöjda.
Comment on this business

to add Veterinär Garland i Faringe map to your website;