facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vettris Borås

Vettris Borås

About

Vettris Borås - kliniken där kunskap möter omtanke.
Fullt utrustad klinik.
Telefonen är öppen vardagar 8-12, 13-17
Telnr: 010-550 83 51, 033-120 150

Story

Vettris – Framtidens veterinärklinik
Vår filosofi, att ge patienten en lättillgänglig och trygg djursjukvård med friskvård i fokus.

Address: Trandögatan 26, 504 33 Borås
City: Borås
Zip Code: 504 33



related searches:
Similar places near
Stiftelsen Svenska Blå Stjärnans djursjukhus i Borås Stiftelsen Svenska Blå Stjärnans djursjukhus... 2 km Lika hjälpsamma som vanligt. Boss fick den akuta hjälp han behövde just då.
Fyrfota Veterinärpraktik Fyrfota Veterinärpraktik 3 km Vi tackar för väl mottagande idag. Har varit kund med mina djur på Fyrfota i flera år...
Reviews
Mycket trevlig och kunnig personal. Det är inte lätt att hitta en mottagning som kan så mycket om kaniner i Borås!
Fantastisk ,positiv,engagerad personal. Enda negativa är att dom inte tar emot djur över natten
Mycket trevlig personal. Bra lokaler. Parkering utanför dörren.
Väldigt bra ställe bara en surtant som jobbar i receptionen dock.
Snabba och professionella. Fick snabbt en akuttid efter kastrering när min katt fick infektion i såret. Bra att kunna ha uppföljning via mejl. Dessutom ett kostnadsfritt besök när såret blev infekterat. Mycket nöjd med vettris!
Fantastisk personal, bästa bemötandet och toppenbra priser! Opererade min ena golden hos dem. De samlade ihop priset för två akuttider och operationen i en klumpsumma så jag slapp betala mindre belopp flera gånger, blev dessutom billigare då! Stygnborttagning fick jag hjälp med gratis och dessutom två återbesök efteråt gratis för jag var orolig för läkningsprocessen.
Trevligt bemötande av veterinär och djursjukvårdare. Av personen i receptionen kunde man önska ett trevligare bemötande, såsom ett Hej när man kommer in. Som kund / djurägare vill man känna sig välkommen.
Seriöst intryck och har fortsatt kontakt sedan vår hund var där. Veterinären och jag har dialog och hon fortsätter ordinera medicin baserat på hur vår hund mår. Det enda negativa är att jag inte fick reda på exakt varför ett provsvar dröjde. Detta antagligen för att de i telefonen inte lästa ordentligt i journalen eller inte hade koll på att den typen av prov tar längre tid. Utöver det är vi nöjda och fick ett mycket bra intryck av veterinärens undersökning. Hade tid samma dag som vi ringde vilket innebar akuttid och en merkostnad. En "vanlig" tid skulle dröja flera dagar och vår hund hade inte klarat det. Bra med tillgängliga tider, trist på en merkostnad på närmare 500 kr.
Alltid väldigt trevliga, bra att ha å göra med och tar hand om min hund på bästa sätt!
Allt gick bra o trevlig personal
Comment on this business

to add Vettris Borås map to your website;