facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vi Vet Bil AB

Vi Vet Bil AB

About

Sidan under konstruktion



"Bilverkstad"
Address:
Phone: 0725341776
City: Haninge


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 17:00

Similar places near
DEKRA Bilbesiktning Port73 DEKRA Bilbesiktning Port73 2 km Mitt 1a besök.. men garanterat inte det sista! Jag var jättenöjd!
Haninge Bil Mek Haninge Bil Mek 2 km Lämnat in bilen hos dem i flera år och alltid nöjd med snabb service och trevligt bem...
STHLM rekond STHLM rekond 178 km Supertrevliga killar som gör ett fantastiskt bra jobb. Bilen vart som ny efter en inv...
Olsonce AB Bilverkstad Olsonce AB Bilverkstad 178 km Så snabba och duktiga mekaniker, till ett lågt pris.
Reviews
Oerhört nöjd med denna verkstad. Trevlig personal både på telefon och när jag var på plats. Jag fick prata med teknikern som felsökte bilen och han gick igenom exakt vad de hade gjort. De kunde lätt ha kommit undan med några tusenlappar till på priset och någon onödig timme på felsökningen men så var det inte. Jag blev positivt överraskad när jag skulle betala. För att sammanfatta: pålitliga, kunniga och trevliga. Jag rekommenderar dem starkt!
Väldigt professionellt och bra! Dem har alltid kunnat lösa alla mina problem och gjort service på alla mina bilar jag har haft. Extremt duktiga med efter montering av delar. På min bil så hade jag inte 360 kamera, vilken dem hjälpte mig med. Extremt nöjd. Fått hjälp med 360 kamera, extra ljus och ramp till bilen.
Så nöjd med hjälpen gällande servon på min bil. Proffsiga, seriösa och kunniga.
Jag fick ingen lista eller kvitto på vad de fixade på bilen
De är inte tydliga i affärerna och följer dåligt metoden på sina upphandling och noll respekt Kommer aldrig lämna in min bil där igen !
Bästa servicen.
Mycket dålig personal, dess beteende var mycket dåligt. de vet inte ens en enda sak om bilen, och de är stora stjälare. Jag kommer aldrig mer lämna min bil på deras verkstad.
Riktigt duktiga och trevliga mekaniker till bättre priser. Rekommenderas starkt.
Grymt bra service och mycket kunniga, bättre än flera bmw märkesvekstäder.
Comment on this business

to add Vi Vet Bil AB map to your website;