facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vidar Rehab

Vidar Rehab

About

Ta del av nyheter, aktuella event och annat som är på gång på Vidar Rehab i Ytterjärna.

Story

Vidar Rehab erbjuder rehabilitering av patienter med stressrelaterad ohälsa, kronisk svår smärta, t.ex. fibromyalgi, cancerdiagnoser och vissa andra kroniska invärtes medicinska sjukdomar med samma höga kvalitet, goda omvårdnad och patientnära arbetssätt som tidigare.

Våra behandlingar är flexibla och individuella. Patientens upplevelse och behov ligger till grund för individuella vårdplaner med tydliga mål och vi erbjuder både slutenvård, dagrehabilitering och poliklinisk behandling. Skolmedicinska insatser och kompletterande behandlingar bildar en helhet, som präglas av ett nära omhändertagande i kombination med fysikaliska och konstnärliga terapier samt samtal som ett stöd för patienten att aktivt arbeta för sitt tillfrisknande.

Vårdfilosofin utgår från den antroposofiska medicinen, den äldsta och mest utvecklade formen av integrativ vård i Europa.

Address: Ytterjärna, 153 91 Järna, 153 91 Järna
Phone: 08-551 509 00
City: Järna
Zip Code: 153 91


Similar places near
Vidarkliniken Vidarkliniken 4 meter
Reviews
Fantastisk lugn, behaglig, tillmötesgående och omtänksam personal. Här tänker de med både hjärta själ och tanke. Maten är fantastisk och möjligheten att för några veckor släppa alla måsten och få möjligheten att hitta sig själv i en, just nu, galen stressad vardag.... är verkligen en ynnest. Tack!
Lyssnar på och håller en kommunikation med sina patienter som är bra, men använder sig av "preparat" som i test inte har kunnat bevisas ha någon annan effekt än placebo. Lyckligtvis har tillståndet från staten för att fortsätta med detta ovetenskapliga trams gått ut, måtte folk bara stå på sig och inte falla för antroposofi-lobbyn. I bästa fall blir detta en nystart för Vidarkliniken, där de börjar använda vetenskapliga metoder, men behåller sitt fina bemötande av patienter.
Så glad för mina veckor där. Att äntligen behandlas som en människa i vården. God mat, vacker natur, trevlig läkare, fina sköterskor.
Här ser man till kropp och själ. Fantastiskt bemötande, behandling, terapier och omvårdnad. En rofylld och vacker miljö. En plats för andhämtning efter en tuff sjukdom. Rekommenderas å det varmaste. Daniela Bjarne
Otroligt vackert ställe! Jätte trevlig personal, intressanta utställningar, gott eko fika
Bästa vården jag fått. Mkt kunniga och hjälpsamma läkare
Bästa stället för kropp och själ
Fantastisk vård
En bra mottagning
Comment on this business

to add Vidar Rehab map to your website;