facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vidbynäs Golf

Vidbynäs Golf
Address: Vidbynäs Gård , Nykvarn 155 21, AB, SE
City: Nykvarn
Zip Code: 155 21



related searches: Troxhammar GK
Reviews
Hade bokat långt i förväg med ett helt paket och bo och spela 36 hål med golfbilar hela dagen. När vi kommer till restaurangen 8 personer måste vi dela upp oss och sitta på olika bord trots att det finns lediga bord i restaurangen och jag tvekar starkt på att folk i restaurangen bokat innan oss. När vi ber om att få sätta ihop borden vid fönstret där vi inte blockerar personalen får vi ett strikt nej. Bedrövligt.
South Course trevlig utmanande välskött bana. Härliga bunkrar Så länge man inte kommer i dom.
Fantastiskt julbord med fokus på havets alla läckerheter, vi kände oss varmt välkomna & sedda från första stund. Lugn och skön stämning, inga långa köer. Vi kände oss väl omhändertagna av Emilia som hade hand om vårat bord
Brasserie Vidbynäs har serverat fantastiskt julbord de senaste 3 åren - detta år blev en jättebesvikelse...översaltad hummer, sträng portionering...
Bra atmosfär, ångbastu, relaxavdelning, bra mat, hjälpsam personal vid alla tidpunkter. mycket väl underhållen golfbana, perfekt förberedda glis.
Tyvärr mycket undermålig service och väldigt dålig mat. Inte vad som förväntades av den här klubben.
Emilia + 1 poäng trevligt super bra servering Jätte trevligt
Klubben har gått från en topp klubb till att sätta sina egen stjärna på 1,banan är under all kritik så dåligt skick att man skäms som medlem.man väljer att bygga om klubbhuset och inte lägga pengarna på banan då den är i behov av kärlek,vart tog förståndet vägen som ägare.
Mycket positiv upplevelse. Tuff sträckning och utmanande layout. Kommer absolut återvända. Nu när jag återbesökt så fick jag till en HIO på hål 17 på södra banan! Har uppgraderat banan till en toppfavorit!
Golfbanorna är bra skick o roliga. Middagen fick jag kall mat, det är inte ok. Inget roligt att lämna tillbaka så att hela sälskapet kommer i oordning o man får sitta själv isåfall med försenat mat, så man tar det o äter.
Comment on this business

to add Vidbynäs Golf map to your website;