facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for VieitezArt Tattoo Studio

VieitezArt Tattoo Studio

About

Tatueringsstudio, godkänd i miljö och hälsa genom Miljösamverkan Östra Skaraborg (MÖS). Kontakt genom sidan, SMS eller direkt i studion. Välkommen!

Address: John Hedins väg 1., 54240 Mariestad
Phone: 0723524699
City: Mariestad
Zip Code: 54240


Similar places near
Loads Tattoo Loads Tattoo 217 meter PositivPunktlighet, Renlighet, Kvalitet, Professionalism, Värde
Reviews
Väldigt noggrann tatuerare som gör vackra detaljer. Gjort 5 stycken och helnöjd.Tjänster: Färgtatueringar
Tatueraren krävde 10.000kr för en axeltatuering och priset avslöjades inte förräns dagen tatueringen skulle börja. Hade jag vetat detta i förväg skulle jag aldrig tagit denna studio. Scam Alert!
Suveränt. Så bra nice ställe. Information både före och efter tatuering. Victor är toppen.
Alltid lika nöjd när jag går därifrån. Noggrann och prisvärd!
Mycket trevlig, pedagogisk och bra tatuerare. Han har både fasta tider med längre ”kö” och även flextider i mån av tid. Studion är mysig och det bjuds på kaffe och te om man så önskar. Samtliga produkter är veganvänliga och plus i kanten är att han har en tv med stort urval av filmer som man kan titta på medans man ligger under nålen. Han går verkligen igenom allt med dig så att du kan känna dig trygg. Kommer återkomma så fort jag listat ut nästa motiv
Grymt duktig tatuerare, riktigt trevlig lokal, mycket bra info!
Riktigt bra tatuerare, proffisionel och vänlig. Väldigt pedagogisk och tydlig med säkerhet och hygien. Skulle varmt rekomendera.
Oerhört begåvad tatuerare som tar sig an allting. Noggrann, kunnig och trevlig är egenskaper som alltid gör det ett nöje att sätta sig i den extremt bekväma stolen. Rekommenderas starkt.
Valde att göra min första tatuering hos Viktor på Vieitezart Tatto och jag valde verkligen rätt. Superproffsigt och pedagogiskt bemötande så man kände sig jättelugn. Rekommenderas verkligen!!
Väldigt trevligt och bra bemötande. Min första tatuering och är väldigt glad att jag gjorde den hos Victor. Lugnt och pedagogiskt bemötande samt riktigt gott kaffe.Tjänst: Tatueringar
Comment on this business

to add VieitezArt Tattoo Studio map to your website;