facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Viet Bistro

"Vill du äta nyttig och hälsosam mat?Är du sugen på vietnammessiska mat?Kom och njuta av riktig hem lagad vietnamessiska mat i Telefonplan VietBistro finns här för er!Har du ätit Phở?Phở är Vietnam traditionel nudelsoppa.Bánh mì är den bäste val för take away.Snabb men riktig gott och riktigt.Eller ät Bún Thịt Nướng som Obama gjorde.Den är populär maträtt i HaNoi.Smaka på våragodast vårrulle som är hemlagade smaka och se skillnaden.Riktig sommar känsla med sommarulle.VARMMT VÄLKOMMEN OCH SMAKLIG MÅLTID"
Address: Tellusgången 27 , Hägersten 126 37, AB, SE
Phone: +46 72 291 59 99
City: Hägersten
Zip Code: 126 37


Opening Hours

Monday: 10:30-19:30
Tuesday: 10:30-19:30
Wednesday: 10:30-19:30
Thursday: 10:30-19:30
Friday: 10:30-19:30
Saturday: 12:00-19:00


related searches: viet bistro menu vineland nj, vietnamese food near me, viet bistro cumberland mall, thai viet bistro, restaurants in vineland nj, viet thai bistro menu, restaurants in cumberland county nj
Similar places near
Saigon House Saigon House 880 meter Den friterade/grillade ankan är fantastisk samt stor portion till lågt pris 150kr!Mat...
Reviews
Tog Obama rätten. Lite vårrullar på nudlar och sallad. inte så mycket mer. Kanske andra rätter är bättre. Hon som en jobbar är dock väldigt duktigt och lämnar bra avtryckMat: 3/5
Smaklöst, vårrullarna smakade som de legat i kylskåpet flera dagar. Nudelsoppan under all kritik. Fick en låda med kalla kokta nudlar och kall kyckling och en annan låda med varm buljong som jag skulle hälla över den kalla kycklingen och nudlarna. Inte värt ett besök tyvärr. Det här är inte vietnamesisk mat för mig.
Ofräsch miljö, sunkig mat. Stenhård smaklös mango, mindre räkor än på bilden, hård ofräsch kyckling och inga koriander! Har uppriktigt sagt aldrig ätit dålig vietnamesisk mat förut så det var en ny oangenäm upplevelse. Restaurangen hade aldrig överlevt i innerstan.
Riktigt trevligt bemötande, frikostiga portioner. En lokal Vietnames härligt. Maten känns fräsch och välbalanserat mild kryddning på Vietnamesiskt vis men inte smaklöst tvärtom trevligt smaksatt. Får helt enkelt beta av menyn framöver.
Tjejen i kassan var sjuk, hostade. Ofräsch lokal. Medioker service. Tråkigt. Hur svårt ska det vara att bedriva en ”bistro” :p
Glufsade i mig streetfood i Saigon under två veckor nyligen, det här är nästan lika bra som det bästa jag åt under den tiden.
Var där på en söndag. Väldigt trevlig personal. Pho är alltid gott, men öl saknas. För att vara fem stjärnigt vill jag att de serveras god öl till!!
Ville köpa 2 stycken av en rätt som kostade 105 kronor. När jag väl skulle betala kostade det 260 kronor. Tydligen var den rätten dyrare efter ett visst klockslag. På den handskrivna skylten står priset på rätten med stora svarta tuschbokstäver, och under står kvällspriset med pytteliten text skriven med kulspets. Maten var helt okej, men vi kände oss lite lurade.
God nudelsoppa med biff och chili som jag ätit så många gånger nu och tycker är lika god varje gång. Tyvärr rätt sliten inredning och musiken de spelar är inte så bra. Erbjuder sittplatser ute på sommaren och personalen alltid vänlig och hjälpsam.
Supergod vietnamesisk restaurang precis bredvid klättercentret. Rekommenderar verkligen deras Pho och Banh Mi med fläsk dessutom är ägarna sååå trevliga!
Comment on this business

to add Viet Bistro map to your website;