facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Viggan Café

Address: Vaktgränd 7 , Täby 183 68, AB, SE
City: Täby
Zip Code: 183 68



related searches: Viggan café menu, Viggan café viggbyholms
Reviews
Endast varit här en gång men blev positivt överraskad. Om det bara var för fikat skulle jag ha gett fem stjärnor men ljudvolymen drar ner betyget. De borde ha ljuddämpare i taket. Kaffet var ovanligt gott! Även smörgåsarna var fantastiskt goda. Plus för att man får ha med hund. Om jag hade bott i närheten hade det blivit mitt stamställe.
Har bra lunchmackor, men bakverken är inte så välgjorda. Har provat lite olika, men det är undergräddad pajdeg, jordgubbsbulle utan jordgubbar och fick en morotskaka där man måste glömt sockret i frostingen osv. Går dit för att det ligger nära och är mysigt men håller mig till macka och kaffe framöver :
Mysig miljö och gott fika, däremot vet jag inte hur pass hygieniskt korrekt det är att förvara tårtkartonger och "takeaway-påsar" inne på toaletten.
Kan vara en av Stockholms caféer som erbjuder dem godaste bullarna och mackorna jag ätit. Trevlig personal och mysig miljö intill den nya stationen. Ett måste att testa om du är i krokarna och letar efter en fika eller enklare lunch. Prova en kanelbulle eller kardemumma så komme du förstå vad jag menar.
Så mysigt cafe vid stationen. Fräscha råvaror och riktigt god sallad. Dock hade jag velat ha bröd och smör om man köper lunch. Kommer gärna tillbaka hit!
Riktigt goda semlor! Bullen var åt det segare hållet hållet med lite tuggmotstånd, riktigt gott jämfört med andra semmelbullar! Mandelmassan hade stora bitar och var lagom söt. Bästa semlorna vi ätit på många år! Vi provade även kardemummabullar och kanelbullar, även de riktigt goda med väl avvägd smörsmak.
Mycket trevligt ställe. Vi både lunchade och fikade. Stort utbud och bra kvalitet. Härligt med ett riktigt stationskafé där pendeltågen passerar bara några meter bort med jämna mellanrum. Gott om bord, både ute och inne, och väldigt trevlig personal. Rekommenderar varmt ett besök här.
Första gången och blev positivt överraskad efter att ha läst andra recensioner! Mysig miljö och närmare kollektivtrafiken kan man inte komma med Roslagsbanan som går precis utanför. Personalen var trevliga även om det var mycket folk vid besöket. Vi provade pajerna hallon/vit choklad på bilden och även blåbärspajen och smakade precis som hembakat - vilket det ska göra! Priserna är lite högre jämfört med andra ställen, men tycker det är värt med tanke på kvalitén man får.
De bästa kanelbullar i Storstockholm finns här.
Trevligt kafé intill stationen, gott kaffe med mycket fikabröd att välja på.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Viggan Café.

Täby coffee & tea

opening hours, reviews, map, satellite view. Viggan Café address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Viggan Café. On this website you can share your comments and experiences about Viggan Café with other people.

to add Viggan Café map to your website;



Similar places near
Viggbyholms Stationskafé Viggbyholms Stationskafé 1 km Endast varit här en gång men blev positivt överraskad. Om det bara var för fikat skul...
ChopChop ChopChop 2 km Beställde en combo med två rätter men fick bara 1…
MJ's MJ's 3 km Mkt bra mat o ett trevligt ställe o få en rejäl lunch på..
Gateau Gateau 3 km Jag är helt kär i Gateau fantastiska bakverk, bröd och tårtor Säsongens nya o...
Starbucks Starbucks 3 km Det bästa med ett kafé bör inte vara det starka varumärket. Kaffet är gott, men inte ...
Espresso House Espresso House 3 km Här kan du slinka in och få dig en behövlig kopp kaffe. Det kan vara skönt att sätta ...
Tysta Marie Tysta Marie 3 km Mycket mycket bra plats jätte trevligt personal god mat
Green Drizzle Green Drizzle 3 km Fräsch, näringsrik & god mat. Bygg din egen sallad. Kvalitetsråvaror. Edamameböno...
Zanders Bageri & Café Zanders Bageri & Café 3 km Ett trevligt café med gott kaffebröd.Tyvär väldigt trångt vid borden utanför omöjligt...
Coffee Corner Coffee Corner 3 km Chokladbiskvi och kaffe i gott sällskap lite då och då. Personalen är jättetrevliga o...
Dunkin' Donuts Dunkin' Donuts 3 km Jag älskar era donuts de är super goa och smakar olika sjysst personal trots trycket ...
Café Mumma Café Mumma 4 km Var här två kvällar och tog gyrostallrik och gyrospizzan. Mycket god gyros och trolig...
NäsbyCafé & Brödbod NäsbyCafé & Brödbod 4 km Originellt, trevligt ställe med mat och god dryck. Alltid bra livemusik.