facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Viggbyholms Stationskafé

Address: Södervägen 5, 183 69 Täby
Phone: +46 8 756 85 02
City: Täby
Zip Code: 183 69



related searches:
Similar places near
Viggbyholms Stationskafé Viggbyholms Stationskafé 0 meter Hälsosam och god mat. Trevligt bemötande. Mysigt både inne och ute.
ICA Stop ICA Stop 877 meter Lyxigt. Här hittar du saker som du inte hittar någon annanstans. Kanske lite dyrt på...
Kaffestugan Rönninge By Kaffestugan Rönninge By 930 meter Ett sånt mysigt ställe och säkert ännu bättre på varmare dagar. När vi var här blåste...
UMAMI SUSHI & CAFÉ UMAMI SUSHI & CAFÉ 2 km Trevligt ställe! Fantastisk misosoppa och en väldig respekt för covid19-rekomendation...
Dunkin' Donuts Dunkin' Donuts 2 km Dunkin Donuts verkar ha stängt igen för 2 år sedan. Lite dåligt uppdaterat här.
Coffee Corner Coffee Corner 2 km Trevlig personal, bra och gott utbud! Ett ställe man gärna blir stamkund hos!
Park Kafé Park Kafé 2 km På besök en lugn söndag morgon. Bra service, kanelbulle smakade bra men kaffe var int...
Park Kafé, Näsbypark Centrum Park Kafé, Näsbypark Centrum 2 km På besök en lugn söndag morgon. Bra service, kanelbulle smakade bra men kaffe var int...
Välkommen in Välkommen in 2 km Välkommen in för att unna dig något gott, fylla på med energi och koppla av en stund....
Näsaäng Tenniscafé Näsaäng Tenniscafé 3 km Jättetrevligt ställe precis vid stranden. Stockholms bästa hembakade bullar och jätte...
Reviews
Endast varit här en gång men blev positivt överraskad. Om det bara var för fikat skulle jag ha gett fem stjärnor men ljudvolymen drar ner betyget. De borde ha ljuddämpare i taket. Kaffet var ovanligt gott! Även smörgåsarna var fantastiskt goda. Plus för att man får ha med hund. Om jag hade bott i närheten hade det blivit mitt stamställe.
Mysig miljö och gott fika, däremot vet jag inte hur pass hygieniskt korrekt det är att förvara tårtkartonger och "takeaway-påsar" inne på toaletten.
Kan vara en av Stockholms caféer som erbjuder dem godaste bullarna och mackorna jag ätit. Trevlig personal och mysig miljö intill den nya stationen. Ett måste att testa om du är i krokarna och letar efter en fika eller enklare lunch. Prova en kanelbulle eller kardemumma så komme du förstå vad jag menar.
Har bra lunchmackor, men bakverken är inte så välgjorda. Har provat lite olika, men det är undergräddad pajdeg, jordgubbsbulle utan jordgubbar och fick en morotskaka där man måste glömt sockret i frostingen osv. Går dit för att det ligger nära och är mysigt men håller mig till macka och kaffe framöver :
Så mysigt cafe vid stationen. Fräscha råvaror och riktigt god sallad. Dock hade jag velat ha bröd och smör om man köper lunch. Kommer gärna tillbaka hit!
Riktigt goda semlor! Bullen var åt det segare hållet hållet med lite tuggmotstånd, riktigt gott jämfört med andra semmelbullar! Mandelmassan hade stora bitar och var lagom söt. Bästa semlorna vi ätit på många år! Vi provade även kardemummabullar och kanelbullar, även de riktigt goda med väl avvägd smörsmak.
Mycket trevligt ställe. Vi både lunchade och fikade. Stort utbud och bra kvalitet. Härligt med ett riktigt stationskafé där pendeltågen passerar bara några meter bort med jämna mellanrum. Gott om bord, både ute och inne, och väldigt trevlig personal. Rekommenderar varmt ett besök här.
Första gången och blev positivt överraskad efter att ha läst andra recensioner! Mysig miljö och närmare kollektivtrafiken kan man inte komma med Roslagsbanan som går precis utanför. Personalen var trevliga även om det var mycket folk vid besöket. Vi provade pajerna hallon/vit choklad på bilden och även blåbärspajen och smakade precis som hembakat - vilket det ska göra! Priserna är lite högre jämfört med andra ställen, men tycker det är värt med tanke på kvalitén man får.
Trevligt kafé intill stationen, gott kaffe med mycket fikabröd att välja på.
Jättetrevligt fik alldeles vid Viggbyholms station Goda mackor och fikabröd.
Comment on this business

to add Viggbyholms Stationskafé map to your website;