facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Viggos Restaurang & Bar

"Med över 60 hamburgare i menyn kan det vara svårt att välja bland godsakerna.Men vad du än väljer kommer det att bli succé, eftersom vi har Lunds bästa hamburgare!Varför inte njuta av en kall öl till maten?Välkommen till Viggos Restaurang & Bar!På Centralstationen i Lund.Vi har både servering och take away."
Address: Bangatan 1 , Lund 222 21, AB, SE
Phone: +46 46 15 91 49
City: Lund
Zip Code: 222 21



related searches: Viggos restaurang & bar lund menu, Viggos restaurang & bar lund reviews, Viggos Lund, V.E.S.P.A Lund, Mediterranean restaurant Lund, Tugg Burgers, GASTROnome Lund
Similar places near
Viggo Viggo 0 meter Snabb service mellan två tåganknytningar…drack dock endast och då en IPA för 85 spänn...
Tugg Burgers Tugg Burgers 246 meter Väldigt goda hamburgare. Trivsamt ställe.
Lunda Kitchen Lunda Kitchen 575 meter
Restaurang Spisen Restaurang Spisen 736 meter Väldigt mysig och casual ställe, underbar service och väldigt god mat!
Max Max 756 meter Svinigt, otrevlig personal, 1 kund före men ändå tog beställningen nästan 20 minuter ...
Pizzeria Ministern Pizzeria Ministern 2 km Bästa pizzan jag upplevt i den här delen av Lund, eller ja, i hela Lund skulle jag sä...
McDonald's McDonald's 2 km Jag måste medge att den nya Big Chili Mayo & Cheese Såg mycket bättre och större ...
Max Max 2 km Jag lätt mug luras av reklamen mitt emot kassan. Inte då mkt glass som på bilden men ...
Reviews
Ca 150kr för 150g och en överflöd av sås..man blir aldrig besviken. För mig som älskar tunna strips går deras tjocka pommes inte helt hem med mig, men deras vitlöksdipp... oooh chefs kiss på den. Det är en käftsmäll rakt upp i gommen...men sen kommer den milda smaken av gräddfil. Perfectly balanced, as all things should be.
Lunds bästa burgare! Hemmagjord hamburgare som är stor och saftig, serverad med goda pommes och dip. Mycket mer mättande än de stora kedjornas menyer. Rekommenderar.
Sunkigt och avskyvärt ställe. Hit går jag aldrig mer. Personalen är nonchalanta och otrevliga, de har medvetet sänkt utsuget på fläkten och däri minska energiåtgång, vari det luktar kraftig med stekos inne i lokalen och allt man tog på var klibbigt. Hamburgarna var torra, smaklösa och osaltade. Brödet var även det torr. Hemskt Det enda positiva var pommes frites som var nygjorda och spänstiga. Och ölen var kall. För övrigt rekommenderar jag Burger king tvärs över gatan.
Tack för den stekta disktrasan i hamburgaren. Är köttet tre år gammalt eller? Ät inte här.
Viggos ligger strax intill järnvägsstationen i Lund. Det är ett trevligt hamburgerställe som serverar delikata burgare. Biffen är tjock och saftig med goda tillbehör. Viggos är klart bättre än de stora hambugerkedjorna. Burgarna görs efter beställning och håller hög kvalitet. Vänlig och trevlig personal En fin uteserveringen på sommaren. Fint läge i centrala Lund.
Just anlänt I Sverige tåget gick inte till Hässleholm väntar på mina pojkar skall hämta mig efter en vecka utomlands trött hungrig köket stängt men de gjorde pommes & kaffe kan kalla det utsökt service
Väldigt gott och trevlig personal. Krispiga pommes god dippa.. Över förväntan faktiskt
Helt okej käk tog lite lång tid var där lite efter lunch så det var lagom med folk, men stället är trevligt perfekt om man har tid över mellan tågbyte att äta en god bit mat och ta en kall öl.priserna är helt ok, personalen är mycket trevlig.
Bästa stället när man väntar på nästa tågMat: 5/5
ett bra ställe nära tåget underbar amerikanska hamburgare med cheddar 99 kr lunch med drick och god pommes #hamburgare 10/10 kött 7/10 bröd 8/10 helhet på bugaren 5/10 bemötande 7/10 pris 6/10 helhet på upplevelsen
Comment on this business

Directions to Viggos Restaurang & Bar with public transportation


Lund Västra Stationstorget 60 meters
108
113-1
136-1
Lund C 60 meters
905
Lund (Centralen) 70 meters
602
N132
N602
N73
Lund Bantorget 110 meters
2
3
4
5
6
7
Lund Tingshuset 150 meters
5

to add Viggos Restaurang & Bar map to your website;