facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vikarbyn Pizzeria

Address: Östra Röjeråsvägen 7 , Rättvik 795 70, W, SE
Phone: +46 248 209 33
City: Rättvik
Zip Code: 795 70



related searches: Vikarbyn pizzeria rättvik menu, Vikarbyn pizzeria rättvik delivery, Vikarbyn pizzeria rättvik reviews
Similar places near
Stars Restaurang Stars Restaurang 7 km Otroligt dålig pasta carbonara! En av de sämsta jag ätit, varför ha detta på menyn då...
Bella Pizza Bella Pizza 7 km Pizzorna kändes väldigt välgjorda och med riktiga och fräscha råvaror Dessutom väldi...
Reviews
Mycket god mat men det bästa av allt var personalen som verkligen var jätterara och kom med ketchup och frågade om allt var bra, mycket omtänksamma. Mysiga små bänkar att sitta på, rent och snyggt och mycket papperskorgar. Parasoll vid borden. Tog kebeb med bröd med stark sås och då var det röd sås som min sambo alltid längtar efter när vi äter på andra pizzerior!: Barnen åt hamburgetallrik som var jättegod och en stor strips som var en rejäl tallrik
Snabb service trots mycket folk nu på Classic Cars Week Pizzan var supergod
Besta kebaben på längeMat: 5/5
Riktigt bra Pizza, rekommenderar Merdo speciellt!
En perfekt "stanna på vägen" - pizzeria. Snabb, vällagad och helt ok pizza! Vi åt på plats och upplever personalen som trevlig och serviceminded! Inte den trevligaste uteplatsen men perfekt för en "pizza på vägen"! Bra och stor parkering, handikappsvänligt och definitivt kunniga och tillmötesgående gällande specialkost!
Goda pizzor. De är inte alls så flottiga och salta som de kan vara på vissa ställen, utan har bra balans och känns ganska fräscha. Åt upp hela pizzan ganska lätt. Snabb service. Bra priser. Ganska ok lokal att sitta i men synd bara att man inte har bättre utsikt över Siljan.
Trots mycket folk så var serveringen snabb och pizzan var fräsch. Bra service helt enkelt.
Det här var nog den bästa pizzan jag någonsin har smakat!! Dock var det inte en så trevlig lokal och man måste hålla ut ur huset och in på baksidan för att kunna hå på toa!
God pizza. En stjärna saknas eftersom våra pizzor var aningen brända i botten. Hade personalen bara frågat hur det smakade hade vi gett ärligt svar. Smutsig kant på bordet som kunde rengjort bättre.
Absolut bästa pizzorna i Rättvik just nu. Även pizza salladen är så nära fem stjärnor man kan komma. Enormt goda pizzor och mycket serviceminded personal. Rekommenderas. Missa inte. Även vegetariska är bästa in stada och priset bland de bästa också. Fem feta stars.
Comment on this business

to add Vikarbyn Pizzeria map to your website;