facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Viking Line Kapellskär

Address: E18 - Kapellskär, 760 15 Norrtälje
Phone: 08-503 34 500
City: Norrtälje
Zip Code: 760 15


Similar places near
Ålands Hav Ålands Hav 14 meter Enormt vackert!
Reviews
Lätt och smidig påstigning. Säkerhetskontroll, så medtag legitimation! Mat och dryck finns att köpa medan du väntar på att få gå ombord, liksom toaletter.
Spartanskt, caffetetian blev mer välbesökt än de tänkt sig så vi fick vänta när de gjorde fler smörgåsar, men då visste vi att de var färska.
Färjeterminalen är ok förutom att restaurangen har lite besynnerliga öppettider. Hissen är svår att hitta utifrån. Trevlig personal. Själva färjan, Rosella är inte särskilt trevlig. Den känns gammal och ofräsch. Som rörelsehindrad har jag stora problem att ta mig fram. Två olika hissar som var svåra att hitta. Inga dörröppnare och mycket trångt. Ryms precis in m rollator men tvivlar på att en rullstol går in. Viking line borde prioritera alla ålänningar och andra stamkunder. Sätt in en ny, handikappanpassad färja! Det går inte heller att åka hiss ända upp, kanske ska vi som är rörelsehindrade stanna vid på- och avstigningsdäck. Tilläggas bör att buffén är mycket god, både sjöfrukosten och middagen. När det är fullsatt är det dock trångt och rörigt.
Trist och tråkig, tror aldrig jag sett restaurang Landgången öppen. Men man ska ju bara vänta på båten, så det spelar egentligen ingen roll hur det ser ut. Bara det är tak över huvudet och varmt.
Vi kommer med husbil allt funkar jätte bra . Det går smidigt och fint. Finns camping alldeles bredvid.
Var där under det värsta snöovädret i december. Trots snöandet fungerade allt bra. Halkbekämpat på gångvägarna.
Det är helt ok . Trevligt . Sorgligt nu när vi mister en trotjänare Rosella .
Fruktansvärd ramp till/från fartyget. 20-30 meters kö till varmrätterna. Vi hann inte äta som vi ville, vi var sist ut från Rosella var tvungen att bli skutsad i rullstol av personal!
Rent och fint i väntsalen lite oredigt vid bokningen av biljetter enligt reklamen så skulle det kosta 50 kr för två men slutade på 226 kr.
Säger priset och igen priset. Är det sjöpriser om det kostar lika mycket som på land? Menar ölen i baren....
Comment on this business

to add Viking Line Kapellskär map to your website;