facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Viksjö Centrum

Viksjö Centrum

About

Viksjö Centrum



"Viksjö Centrum är ett mysigt närcentrum som erbjuder personlig service i flera småbutiker. Vi har det du behöver för din vardag och kan även stoltsera med en av Sveriges bästa ICA butiker.Här kan du se Viksjö Centrums gemensamma öppettider. En del verksamheter öppnar tidigare och en del stänger senare. Om du letar efter en speciell butik hittar du alla öppettider på hemsidan.BUTIK OCH SERVICEVardagar: 10:00–18:00Lördag: 10:00–15:00Söndag: stängtICA KVANTUM VIKSJÖAlla dagar: 08:00–21:00"
Address: Viksjöplan 30, 175 45 Viksjö
City: Viksjö
Zip Code: 175 45



related searches: Viksjö centrum viksjö jarfalla, Viksjö Ångermanland, Viksjö Centrum
Reviews
Ett mysigt litet centrum som har det mesta man behöver, saknas något är det väl kanske en liten järnbutik där man kan hitta allt från handtag, spik, skruv, verktyg och lampor till tapeter, färg, penslar och få tips på gör-det-själv samt beställa material m.m. Det skulle också behövas en "sybehörsbutik" där man kan köpa allt från synålar, symaskinsnålar, stickor, knappar samt olika "smycken" typ paljetter, nitar och lappar till tråd, garn, tyg, tygfärg, gardiner, måttband och mallar, m.m. ‍‍
ICA Kvantum Viksjös utbud är så mycket bättre än ICA Kvantum Lidingö.
Lammstek, räkor, sill o lök. Bättre än så här blir det inte. Glad påsk.
mysigt litet centrum, lantligt med dom flesta affärer man behöver
Bra matbutik men alltid så mycket folk
Litet förortscentrum med en stor välskött ICA-butik, Systembolag, optiker, frisör och kringliggande restauranger.
Riktigt bra liten köpcentrum med det mesta man behöver.
Väldigt bra , det finns bla Ica maxi , Systembolaget etc
Besökte min frissa Cicci som gjorde mig ett kilo???lättare. Eftersom jag har en fantastisk hårväxt, vilket man ska vara tacksam för, så klippte hon bort 7 veckors utväxt. Nu känner jag mig som en ny människa med en uppklippt och lättskött frisyr. Jag är jättenöjd! Tack Cicci!
Älskar Viksjö centrum. Mysigt, bra tillgänglighet och man har det man "behöver" där. Enda som saknas är något alternativ till lek för barnen nära Ica/på torget. Vet att det finns längre bortanför men vore ett bra alternativ att ha något precis utanför.
Comment on this business

to add Viksjö Centrum map to your website;