facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Viktor Rydbergs Samskola, Djursholm

Viktor Rydbergs Samskola, Djursholm

About

Viktor Rydbergs samskola är en högstadieskola belägen i Djursholm, Stockholm. Här finns ca 540 elever och 60 anställda.

Story

Den här sidan representerar Viktor Rydbergs samskola på facebook. Här kan du hitta uppdateringar om vad som skett på skolan - projekt, gästbesök, events och ett och annat nedslag i vår vardag.

På Viktor Rydbergs samskola möter eleverna en varierad och omväxlande pedagogik. Det beror på att våra engagerade lärare har stor frihet att utveckla sina arbetssätt. Rollspel och annan upplevelsebaserad inlärning är en del av undervisningen och IKT ger helt nya möjligheter att individualisera och utveckla pedagogiken, ett område där stiftelsens skolor ligger långt framme.

Att vetenskap och konst går hand i hand är en gammal sanning som lever i högsta grad på Viktor Rydbergs skolor. Vi är övertygade om att konstnärliga uttrycksformer, förutom att de är värdefulla i sig, även utvecklar kreativitet och uppfinningsrikedom i de teoretiska ämnena. Därför satsar vi på att erbjuda en högkvalitativ undervisning i de estetiska ämnena och blandar också in estetiska uttryckssätt i den teoretiska undervisningen.

Address: Viktor Rydbergs väg 2, 182 62 Djursholm
Phone: +46-86222120
City: Djursholm
Zip Code: 182 62


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 08:00 - 16:00
Thursday: 08:00 - 16:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Viktor Rydbergs gymnasium, Viktor Rydbergs skola, Viktor Rydberg gymnasium Sundbyberg, Viktor Rydberg Jarlaplan, Viktor Rydberg Antagningspoäng 2021
Similar places near
De Nederlandse School Stockholm De Nederlandse School Stockholm 661 meter Professionele deeltijdschool die kwaliteitsonderwijs verzorgt in de Nederlandse taal ...
Reviews
+ bästa lärarna de flesta iallafall - byt ut kleins
Väldigt bra skola med otroliga lärare
Översatt av Google säng Original lit
Comment on this business

to add Viktor Rydbergs Samskola, Djursholm map to your website;