facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Viktors

"Restaurang, Hotell, loungebar, Bistro"
Address: Sälfjällstorget , Sälen 780 67, W, SE
Phone: +46 8 02 10 10
City: Sälen
Zip Code: 780 67



related searches: viktor abilities, viktor skins, lol viktor build, viktor champion, viktor top, viktor wiki, viktor lore, viktor runes
Similar places near
Reviews
Bodde här ett par nätter i mitten av mars med ett företagsgäng. Fina lokaler och rum, riktigt bra kök och inte minst jättetrevlig personal. Mycket bra ställe som rekommenderas varmt.
Stänger kl 22. Vi hade bokat, kom 20.15 o då klart stressad personal. Tappar känslan helt, när vi vill ta det lugnt o lämnat barnen hemma. Kan inte stänga 22 sportlovsveckorna.
Otrevlig personal. Vi hade bokat bord men när vi väl kom dit fick vi inte komma in. Vi blev utkastade trots att vi inte gjort något. Vill man ha kunder bör man ju välkomna dom….
Mycket gott! Lite kritik bara! Tycker er pizza i bistron hade kunnat vara lite längre i ugnen samt att era salkvaranar ger lite mindre saltbitar. Allt gott!
Har vart på många restauranger. Men detta måste vart det värsta bemötande jag vart med om. Ush vad otrevlig personal.
Mycket god pizza och trevlig personal. Mysig atmosfär!
Hotell Viktors: Väldigt fint hotell, nära till backen och finns förvaring för skidutrustning som du får eget lås till. Skön miljö och trevlig personal, rituals produkter i rummen vilket är ett plus. Resturang Viktors: Troligen en av dem bästa restaurangerna jag personligen ätit på. Trevlig och väldigt kunnig personal, genomgång av maten och bara toppklass. Fin inredning och ganska rimliga priser för den lite mer ”fancy” upplevelsen du får.
Hej på alla fina på Viktors! Hade en bokning igår 18.45 och åt jättegoda sniglar, torsk risinotti och lamm med svartfötter!Sen hade vi det jättemysigt och trevligt i piano baren! Ville bara säga tack för att ni tog hand om oss så väl - Frida som hjälpte till med vår bokning, killen i gardeborden med fint skägg som hjälpte oss ringa taxi, kockarna som lagade god mat, servisen som gav jättebra service och var supertrevliga, pianisten som spelade bra musik och gav oss god stämning och såklart bartendersen i pianobaren som gav ett jättebra bemötande och goda drinkar! Tack alla! Hoppas ni får en en jättebra söndag!
Väldigt mysigt hotell som ger en känsla utöver det vanliga. Hotellrummet var välstädat och fräscht, frukosten smakade fantastiskt och närheten till andra resturanger/skidbacken var bra. Det som drar ner betyget är att en del av personalen inte upplevdes särskilt "serviceminded".
Kort sommarmeny i bistron. En del av maten kändes som halvfabrikat tex pizzabotten och såserna. Med det sagt så var ändå maten helt ok. Miljön var fin och personalen var lagom närvarande och väldigt trevliga! Finns dock andra ställen i Sälen med bättre mat i samma prisklass.
Comment on this business

to add Viktors map to your website;