facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vildaparken Väse

Address: Värmland
City: Värmland


Reviews
Wow! Vilken fantastisk gåva för både barn och vuxna. Ett otroligt lockande och bra sätt att få ut de lite äldre barnen i naturen. Det fanns många parkeringsplatser precis intill men det var också ett populärt ställe så nästan alla var upptagna när vi kom. Det fanns en del av parken för de lite yngre med rutschkana, en stor ko i plast, ett tåg av trä, en lekstuga under rutschkanan, en gungbräda och en hinderbana. Resten av parken passade för de lite äldre barnen med låghöjdsbana, skatepark och klätterställning. För de äldsta och vuxna fanns flera grillplatser, motionsspår, tipspromenad, bana för mountainbike och utegym. Runt omkring hela parken fanns blåbärsris fulla av blåbär till minstingens stora lycka. På plats fanns både vindskydd och toalett.
Trevlig lekpark men skulle vara ännu bättre om det fanns lite mer för dom mindre barnen för den klätterbanan som fanns där funkar inte för små barn runt tre år . 10 åringen kunde göra allt dock .
Jättefin plats för hela familjen. Stor skatepark, parkour-del, utegym, löpspår och grillplatser.
Fin och välordnad park där både de yngre och de äldre i familjen hade riktigt kul! Hit kommer vi gärna igen.
Fantastisk rolig aktivitetspark för hela familjen. Hinderbanan var toppen. Fin skatepark.Rutschkana mm för de mindre barnen. Utegym. Motionsspår. Grillplats och tillgänglighets anpassad toalett. Finns en del parkeringar nära.
Helt otrolig plats.. kan inte begripa att den är gratis.. är ni där så swisha en slant så den kan fortgå
Ett ställe för alla åldrar. Glöm inte fikat å va berädd på att ditt barn vill dit mycket snart. Ligger mitt i naturen, skate park, ute gym, gångstigar man kan gå och ett litet klätterställe.
Härligt ställe i skogen där det finns både hinderbana och ramp/bana för skateboard och sparkcykel
Väldigt, väldigt mycket folk på en bra mycket mindre yta än vad vi trodde det skulle vara. En yta för cykel/kickbike och en yta för lekplats/låghöjdsbana precis bredvid. Inte värt en omväg, men säkert roligt för barnen som bor i Väse.
Skate parken kunde vart lite bättre byggd men platsen den är belägen på är riktigt nice
Comment on this business

to add Vildaparken Väse map to your website;