facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vildmarksgymnasiet

Vildmarksgymnasiet

About

Naturbruksprogrammet erbjuder: jakt- och viltvård, yrkesfiske, sportfiske samt vildmarksliv. Barn- och fritidsprogrammet med utomhuspedagogiskt ledarskap.

Story

Skolan för dig som vill vara ute i naturen! Om du gillar friluftsliv och har ett naturintresse är Vildmarksgymnasiet det rätta stället att skaffa en utbildning på. När du är klar här kan du jobba med människor i naturen.

Vildmarksgymnasiet är en liten skola med ett 20-tal anställda och ca. 60 elever. Det ger en närhet mellan alla som finns här, både skola och samhälle, och bygger relationer och kontaktnät för livet.

Vi bygger vår verksamhet på småskalighet och entreprenörskap genomsyrar alla våra utbildningar och det gör att du kommer få den grundkunskap som krävs för att kunna arbeta som naturentreprenör och inspiratör.

Vildmarksgymnasiet är en del av Hylte kommun. Vi försöker svara på dina frågor så snabbt som möjligt, inom 24 timmar, under vardagar.


Tänk på
Tänk på att inte lägga upp känslig information, till exempel personuppgifter, på Facebook-sidan. Vi rekommenderar telefon eller brev för sådana ärenden. Inlägg som riskerar att kränka enskilda personers integritet eller uppgifter som kan innebära brott får inte heller läggas upp här.

Inlägg med följande innehåll kommer att tas bort
Sekretessbelagda uppgifter · Känsliga eller integritetskränkande uppgifter och inlägg · Uppgifter som skulle kunna innebära brott · Reklam för produkter och tjänster från privata företag. Om du som besöker sidan upptäcker kränkande innehåll eller har synpunkter på den här Facebook-sidan, kontakta Andreas Kullgren [email protected] eller Kristin Edvinsson [email protected]

Address: Unnegatan 1, 314 51 Unnaryd
Phone: 0345-18430
City: Unnaryd
Zip Code: 314 51


Reviews
Nerslitet och gammalt , vissa elever förstör inredning för de inte är nöjda!
Här bedrivs idag undervisning på IM-programmet av mycket kompetenta lärare.
Nerlagt. Står tomt . helt onödigt
Flyttade möbler.
Comment on this business

to add Vildmarksgymnasiet map to your website;