facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vilja Nu

Vilja Nu

About

Genom Archmethod® rörelseterapi behandlar jag dig med lågenergilaser och applicerad neurologi.

• Slipp kronisk smärta
• Skadeläkning
• Minska ADHD-besvär



"Vårdmottagning med helheten i fokus.Jag tar hand om dig med hjälp av olika metoder som medicinsk laser, massage, bindvävsterapi, hypnos och rådgivning.Mitt mål är att optimera ditt mående och din funktion, vilka besvär du än har.Bli smärtfri, få hjälp med att uppnå dina mål och förbättra din prestation!Kontakta mig för möjlig tidsbokning utanför ordinarie öppettider!Jag behandlar en mängd av olika problem, exempelvis kronisk värk, magåkommor, bekymmer angående fertilitet eller efter graviditet, rehabilitering efter skada, diagnoser som depression och neuropsykiatriska besvär, allergier och utmattningssyndrom.Även friskvård för företag.Hör av dig så tar vi reda på hur vi kan hjälpa just dig!"
Address: Kullerstensvägen 130, 13761 Jordbro
Phone: 0793410132
un.ajliv@ofni
City: Jordbro
Zip Code: 13761


Opening Hours

Monday: 11:00 - 20:00
Tuesday: 11:00 - 20:00
Wednesday: 11:00 - 20:00
Thursday: 11:00 - 20:00


related searches: Kooperativet vilja nu, Vilja nu staffanstorp, Kooperativet, Kooperativet Vilja, Vilja assistans
Reviews
Jag kom till Vilja Madrid med diffusa problem men var mest nyfiken att prova vad detta med laser är för något. Lager efter lager skalas av och jag kommer på fler och fler saker som jag faktiskt har problem med. Det började med nacke och menssmärtor -som per dags dato är obefintliga. Jag har ingen värk längre. Det fortsatte med nagelpsoriasis och sockerberoende, för att säkra utrensning en lymfbehandling med detox och härefter tänker jag ta mer och mer för att verkligen bli ren utifrån och in. Vilja är magisk med sin laser. Hennes rum är fyllt med positiv energi, kärlek och passion för att vilja läka dig. Professionell och imponerande kunnig i allt. En unik upplevelse att få träffa henne men också helt magiskt att detta laserljus behandlar som det gör. Mensvärken är ett minne blott, mina naglar är äntligen sommarfina och jag går inte och gräver i lådorna efter något sött. Gör dig själv en tjänst och boka en tid. Du kommer inte ångra dig. Det är en upplevelse att få bli behandlad av detta magiska verktyg men också att få träffa denna kvinna. Sprudlande.
Jag har varit hos Vilja ett par tillfällen och är så glad att jag gjort det! Otroligt professionell och fin person som verkligen är inkännande och kunnig. Jag var nyfiken och skeptisk mot laser för jag inte läst så mycket om det men efter första besöket fick jag så mycket hjälp att jag till en början med mer eller mindre blev av med min depression och magkatarr till en början. Nu tar vi itu med mer grejer jag jag inte fått hjälp med någon annan stans trots försök. Jag kan varmt rekommendera Vilja, hon är guld värd.
En mysig lokal och ett profigt bemötande utav Vilja som behandlade mig för en skadad axel som inte ville bli bättre trots mängder sjukgymnastik, Axeln blev bättre på bara några behandlingar. Faktist helt smärtfri i axeln i dagsläget : Jätte tacksam för hjälpen och för att du finns.
Comment on this business

to add Vilja Nu map to your website;