facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Villa Bro

Villa Bro

About

Villa Bro är ett pensionat i Brodalen.

Address: Mellberg 111, 454 94 Lysekil
Phone: 0523-423 44
City: Lysekil
Zip Code: 454 94


Similar places near
Lokus Pub & Hotell Lokus Pub & Hotell 17 km Denna sida kommer att uppdateras med information och bilder runt det pågående projekt...
Strandflickorna Hotell, Konferens & Vandrarhem i Lysekil Strandflickorna Hotell, Konferens & Vandrarh... 18 km Underbart fint hotell! Frukosten var fantastisk och att få avnjuta den ute i trädgård...
Gåsö Pensionat Gåsö Pensionat 21 km Byggt 1910-1912 av Kapten Carl Jonsson för att användas som pensionat för sommargäste...
Reviews
Bra ställe, trevlig personal. Har inget direkt negativt i omdömet. Gammal stil men välvårdat.
Jättegod mat, dryck och efterrätt. Fantastisk personal. Det var mycket mysigt att sitta både inne, ute och i glashuset. Bredvid ligger dessutom en bra boulderhall och det bästa coworking-office jag har varit på. Rekommenderar!!
Dyr kostnad för ingenting. Tråkigt läge, låg standard, dåliga sängar, inga handdukar, ingen is osv. Rekommenderas ej!
En pärla i Brodalen! Förmodligen ett klockrent boende för klättraren som är för gammal för ”dirt-bagandet”. God mat och alltid serviceminded personal!
Trevligt boende med hjälpsam och omtänksam personal. Fick så många bra tips på saker att göra och se. Kommer definitivt tillbaka! Bodde i familjerummet med gott om utrymme och bekvämlighet.
Helt underbar lantvistelse, med fenomenal personal och en magisk frukostbuffé! Rekommenderas varmt!
Trevliga rum till bra pris,god frukost!!!
Mysigt ställe med trevliga och välstädade rum. Ligger bra till för vandring, klättring och besök på Nordens ark, Ramsvikslandet, Lysekil och andra bohuslänska pärlor. Bra mat och fantastisk service.
Detta är en av de finaste platserna i Bohuslän! Underbar trädgård, mysiga rum, inte långt från salta bad och fantastisk personal som verkligen ser till att man har det bra! Rekommenderas starkt!
Fantastiskt fint ställe. Trevlig personal och bra mat med god stämning. Rekommenderas
Comment on this business

to add Villa Bro map to your website;