facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Villa Ekorren

Address: Djupdalen 1, 136 50 Jordbro
City: Jordbro
Zip Code: 136 50


Reviews
Vi bokade denna anläggning över en helg. Silverfiskar kröp lite här och var, bland annat i vissa sängar. poolen var överklorerad och hade fel Ph-värde vid kontroll. möblemanget var delvis slitet. Man påstod senare att vi tagit sönder en skulptur samt satt igen ett handfat vilket skulle resultera i avdrag från depositionen vi betalat på 15000kr. Det visade sig vara manipulerade i bilder som dessutom var tagna mer än en månad innan vårt besök. Nöjda med det mesta, fin natur och omgivning. men stort minus för värden och händelserna som efterföljde vårt besök.
Trevligt ställe vid havet
Vilken vacker villa!!
Översatt av Google Fantastiskt ställe med härliga områden precis utanför dörren. Rådjur som betar i området i skymningen. Dyk efter ostron i viken och ta ett dopp i inomhuspoolen. Eller vad sägs om en skön bastu och sedan avsluta med ett dopp i fjorden mitt i natten. Original Flott sted med nydelig områder rett utenfor døra. Rådyr som beiter på området i skumringen. Dykke etter østers i vika og ta en dukkert i det innendørs svømmebassenget. Eller hva med en deilig badstue for så å avslutte med en svømmetur i fjorden midt på natten.
Översatt av Google Väldigt trevlig plats. Mycket att göra där samt en kort bilresa till centrala Göteborg Original Kjempe fint sted. Masse å gjøre der i tillegg til kort vei til Gøteborg sentrum
Översatt av Google Blev inbjuden i 50-årslaget. Bra ställe bra utrymme. Original Var invitert i 50,års lag. Flott sted god plass.
Översatt av Google Bra läge coolt hus Original God beliggenhet kult hus
Översatt av Google Bra Original Buono
Översatt av Google Sinnessjuk Original Sinnsykt
Comment on this business

to add Villa Ekorren map to your website;