facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Villa Flora Ronneby

Address: Ronneby
City: Ronneby


Similar places near
Ronneby Vandrarhem Ronneby Vandrarhem 599 meter Superfin service, mysigt boende, underbar omgivning, Fri parkering, Något lyhört och ...
Ronneby Brunnspark vandrarhem och Bed&Breakfas Ronneby Brunnspark vandrarhem och Bed&Breakf... 599 meter Smidigt med incheckning och utcheckning. Fina rum klart godkända sängar och tillbehör...
Reviews
Prisvärt B&B boende i Brunnsparken precis vid Brunnsbadet. Bonus för toalett på rummet. Stort fint gemensamt kök. Lite skitigt på golven men det berodde nog mycket på grusgångarna utanför. Wifi fungerade ej överlevde ändå . Om man önskar frukost köps det till på Mandeltårtans Café supermysigt!!
Väldigt enkelt men rent och fräscht. Frukosten även den enkel men av god kvalitet.
Firade midsommar 2019. Mysigt äldre hus. Rent och fräscht. Stort rum med utrustat pentry,kylskåp och micro. Familjerum för 4.
Mysigt, bra läge, vänlig personal, personlig service.
Saknade duschcreme. Rummen är ok för b o b standard. Frukosten kanon.
Enkelt men trevligt. Väldigt god frukost
Gammalt hus, men det är ändå charmigt. Ingen lyx, men det man behöver finns. Mycket vacker omgivning.
Fint område! Hann inte utforska så mycket under den här vistelsen så kommer gärna tillbaka under sommaren. Checkade in sent men det var inga problem då jag ringde innan. Trevligt välkomnande! Rummet var rent och sängen skön. Men byggnaden jag sov i var lyhörd, hörde gästerna och det jag tror var städerskan fram till kl22 på kvällen.
Fint renoverade brunnsvillor. Trevlig personal! God frukost! Fantastiskt att kunna bo mitt i Ronneby Brunnspark!
Underbar avkoppling
Comment on this business

to add Villa Flora Ronneby map to your website;