facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Villa Maritime Service i Marstrand

Address: 35 Hamn gatan, 442 67 Marstrand
Phone: +4630361025
City: Marstrand
Zip Code: 442 67



related searches: Nautic Hotel Marstrand
Reviews
Rummet var lite dålig standard. Lite 70 tals känsla. Hade också önskat att det var dubbelsäng på rummet. Var ganska kallt på rummet så hade önskat lite mer där. Maten och personalen var jättebra. Möjligtvis lite dålig organisation. Detta syntes på deras arbetssätt, då många sprang som yra höns.
Försökte få bord på restaurangen som var fylld till en tredjedel. Det var 4 St personal som fullständigt ignorerade att vi stod o väntade på att bli uppmärksammade men icke. Fullständigt oproffosionella och noll intresserade att ge någon som helst service. Gör som vi o gå till en annan restaurang där dom är intresserade av vad dom arbetar med
Trevligt besök med vänlig och serviceinriktad personal. Promenadmöjligheter: Fina promenadstigar, gränder på Marstrand.
Trevligt bemötande av personalen, men låg standard på boendet. Tänk vandrarhem/lägenhet. Hade rummet legat någonstans där det var ett större utbud så hade det kostat 500kr/natt. Man betalar jäkligt mycket för läget. Frukost ingick inte trots överpriset utan man fick gå till ett café för att köpa en fralla.
Jag och min sambo blev magsjuka av deras räkmacka. Ringde dem och dem var fruktansvärt otrevliga. Ville inte kompensera oss och svara först inte på mail. Dessutom hade vi beställt glutenfritt bröd till ena men när dem servera gjorde dem till fel person först efter man fråga om det verkligen stämde med rätten var det till att byta talrik med min sambo. Känns så där bra när man har celiaki och dem inte ens kan servera det till rätt person. Vi går sedan runt ön och efter halva promenaden så var det att knipa för det blev kaos sedan. Antar att ligger man på marstrand kan man bete sig hur som helst finns alltid en ny turist som inte vet och betalar maten. Men 600 kr för 2 räkmackor och en cola med toa besök och problem 1,5 vecka efter man ätit den inte värt det gå nån annanstans!
På torsdagen blev vi lovad fyra rum som skulle hållas till på onsdag kl. 10. Ringde på måndag och de var osäkra om det fanns kvar. På tisdag fick jag svar att de hade sålt våra fyra rum till andra gäster. Väldigt dåligt då jag hade både mail- och telefonkontakt som lovade samma sak. Spenderade många timmar på att planera aktiviteter i Marstrand just den helgen då det heller inte fanns några andra logialternativ.
Hummerfiske-paket. OK fisketur, verken maten eller servicen på middagen var en höjdare. Nu till frukosten, allt på buffén vid kl 09 var slut…. Nja, vi kommer inte tillbaka.Rum: 3/5
Rummen är lika stora som mindre lägenheter. Helt sinnessjukt! Man vill nästan inte lämna rummet. Men med tanke på den fantastiska miljön, så gör man det. Maten var helt okej.Rum: 5/5
Lägenhetshotell som känns mer som lägenhet än hotell. Rymliga lägenheter med helt okej standard även om det känns äldre. Vi stannade bara en natt men kan tänka mig att det är optimalt boende för den som vill stanna längre och vill ordna måltider själv. Mycket trevlig personal som tog emot oss och visade flera alternativa rum.
Superbra läge med fina rum Rum: Rymlig liten lägenhet Promenadmöjligheter: Nära till allt! Mat och dryck: Superbra mat och dryck. Restauranchefen Nisse tror jag han hette var serviceminded och hade ett öga på allt! Koll på läget med andra ord!
Comment on this business

to add Villa Maritime Service i Marstrand map to your website;