facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Villa Spa Sweden AB

Villa Spa Sweden AB

About

Vår målsättning är att sälja högkvalitativa produkter till bästa pris! Vi säljer reservdelar och förbrukningsartiklar till spa och pool.

Story

Vi har som målsättning att sälja högkvalitativa produkter till bästa pris via ehandel! Vårt fokus är på reservdelar och förbrukningsartiklar till spa och pool, t.ex. luft- och vattenpumpar, värme-element, ozongenerator, filter, med mera.

Impressum

Tobias Gårdner



"Vi säljer reserdelar och förbrukningsvaror till spabad och swimmingpooler. Vi kan hjälpa er oavsett vad ni har för märke idag."
Address: Markgatan 21, 29432 Sölvesborg
Phone: 0708122012
es.apsalliv@ofni
City: Sölvesborg
Zip Code: 29432


Opening Hours

Monday: 08:00 - 18:00
Tuesday: 08:00 - 18:00
Wednesday: 08:00 - 18:00
Thursday: 08:00 - 18:00
Friday: 08:00 - 18:00


related searches: Villa spa sweden ab sölvesborg reviews, Avenli Spa reservdelar, Spa pump, Reservdelar Passion Spa, LP300 Spa pump, Folkpool Nordic crown, Svenska Bad reservdelar, Spabad Jupiter reservdelar
Similar places near
Hjortakroken:) Hjortakroken:) 367 meter
Lilla ANTO's Home Lilla ANTO's Home 600 meter Köpte från deras webshop, jättetrevlig kundtjänst och fina saker - rekommenderas varm...
Bio Brodin Bio Brodin 766 meter Familjen Brodin bygger bio, sakta men säkert växer den fram
Olsa Recident Olsa Recident 6 km Spännande sajt! Extra kul med utlandsbostäder.
Gunnarsson Gunnarsson 9 km
Bengtsson Bengtsson 12 km
Reviews
Bra och snabbt svar till och med på lördagskväll. Följdfrågor under söndagen och slutligen beställning på måndag. Grejerna kom på onsdag. Tack för imponerande service.
Mycket snabb och bra service under lång process som slutligen omfattade byte av två pumpar. Snabb leverans av beställda delar. Support med felsökning och råd. Tack Vilgot!
Bästa pool och spa butiken, trevlig och extremt kunnig personal. Var nära på att byta ut ett värmeaggregat som skulle kostat ett antal tusenlappar och några timmars jobb. Dom tipsa om en enkel lösning vilket ledde till att jag inte behövde köpa reservdelen av dom. Sällan man träffar så ärliga och kunniga personer. Tusen tack!
Jag vill bara tacka för den service och kundbemötande jag fick när mitt kretskort brann och ni hjälpte mig få tag i rätt ersättare. Att ni även tog er tid att svara på flertalet frågor både innan och efter köp. Badet fungerar nu bättre än innan och jag kommer inte tveka på att åter igen kontakta er om fler saker går sönder eller om vi väljer att uppgradera vårt Spabad i framtiden.
Riktigt grym service!! Svarade på mobilen när jag ringde på en helgdag när impeller brakat. Kunde snabbt klura ut vad jag hade för pump bad köpt på Bauhaus. Den nya impellern passade perfekt och var mycket bättre kvalitet än originalet. Bra pris och superbra service. Här handlar jag igen. Rekommenderas!
Mycket bra hjälp vid beställningen. Tack så mycket
Delar på hyllan, spabadet igång redan dagen efter.
Fick jättebra hjälp med att lista ut vilka reservdelar jag skulle ha samt bra uppföljning.
Blixtsnabb leverans av ny pump när vår havererade.
Fantastiskt bra bemötande och väldigt kunniga
Comment on this business

to add Villa Spa Sweden AB map to your website;