facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Villabadet

Address: 531 55 Lidköping
City: Lidköping
Zip Code: 531 55


Similar places near
Filsbäcks Bad Filsbäcks Bad 8 km Badplats som passar barn
Eken Eken 11 km Borta bra, men Eken bäst!
Reviews
Fin strand Hittade den av en slump när vi var ute på cykeltur Bodde bo kronocamping men cyklade hit igen för att bada då denna är bättre än den vid campingen
Hyfsat bra plats att sola å är barnvänligt ställe att bada på pga är långgrunt. Enda haken e att första delen ut är stenig botten. Gott om gräsytor att lägga sig på.
Fin vacker sandstrand och härlig miljö åt andra hållet med fågelliv och spång att gå på.
Långgrunt vatten och mysigt ställe med café och toaletter i närheten.
En av kommunens godkända badplatser. Man kan ligga på sand eller gräs. Se upp för fågelskit på gräset. Det finns igen kiosk, vill man köpa glass kan man gå till Skogshyddan, där finns det även café. Toaletter och soptunnor finns när man går ner till stranden. Kan vara svårt med parkering.
Härlig badstrand med underbart vatten. Långgrunt så det passar barn bra. Tänk att man kan tro att man är i medelhavet när man är i Lidköping.
Jättefin och långgrund sandstrand bra för mindre barn. Och så finns ju Skogshyddan mitt på stranden så man äta en bit eller ta en fika eller bara köpa en glass.
Tyckte Villabadet var jättehärligt! Stor gräsmatta och långgrunt fin botten och lugnt ställe.
Långgrundt och bra. Dock ligger det otroligt mycket sten en bit ut. Något som borde tas omhand, så kanske fler föräldrar slipper gråtande barn
En fantastisk badstrand, och utsikten mot kinnekulle är inte dålig den häller.
Comment on this business

to add Villabadet map to your website;