facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Villtofta Hundgård

Villtofta Hundgård

About

Villtofta hundgård är ett hundpensionat och hunddagis med ca 15 minuter från Växjö centrum.

Story

Villtofta hundgård är ett hundpensionat & hunddagis i lantlig miljö med härliga skogar och ängar runt om. Din fyrbenta vän är varmt välkommen som dagishund eller pensionatshund. Våra 12 nybyggda hundboxar, varav några med direktanslutning till en tillhörande rastgård, ger er bästa vän en fantastisk vistelse hos oss. Endast 15 minuter från Växjö Centrum, Kronobergs län.

Som gäst hos oss får din hund en egen ljus och rymlig box att pausa i, härliga promenader och ofta finns det någon jämn stor kompis man kan leka med om så önskas.



"Villtofta Hundgård Hunddagis och hundpensionat på landet. Vi ger din hund en trivsam vistelse anpassad efter sina förutsättningar i både promenader och aktiviteter men också i val av lämpliga hundkompisar om så önskas.Villtofta hundgård erbjuder även en mindre butik med hundfoder, smarrigt hundgodis samt koppel & selar mm.Vill du få hjälp med din hunds pälsvård eller klovård så hjälper vi gärna till med det också. Vår duktiga hundfrisör och övrig personal finns här för dig och din hund."
Address: Villtofta Lilla Gummagård, 35594 Vederslöv, Kronobergs Län, Sweden
Phone: 0703314639
City: Vederslöv
Zip Code: 35594



related searches:
Reviews
Vi har lämnat våra hundar hos dem och alltid blivit omhändertagna med mycket kärlek och omsorg. Hundarna trivs där kanonbra och det får oss att känna oss både trygga och avslappnade. Så vi kan definitivt rekommendera Villtofta Hundgård.
Mycket mysig och stor rastgård där mina grabbar tycker det var roligt att springa loss inne i.
Jag har haft lilla Monty beagel här två gånger och är så nöjd. Trevlig personal och man känner när man lämnar att dem läser av hunden och låter den utforska i lugn o ro. Ingen stress! Känner mig så trygg med att lämna Monty här i sommar och så glad att jag hittade just hit! Kan varmt rekommendera Villtofta hundgård..
Hunden har det jättebra.
Rent och snyggt, god stämning skulle gärna ha min älskling där!
Bra service, kompetent personal och bra och naturnära hunddagis!
Mycket fint ställe. Trevlig och kompetent Personal. Rekommenderas.
Vår hund älskar att få komma dit‍ ! Tur att han blir lite glad när vi hämtar honom också...
Toppenställe för din hjärtevän hund. Hundkunnig personal som kan se vilka hundar som kan leka ihop. Positiv och pigg personal. Hunden älskar att vara här. Extra plus att det säljs färskfoder.
Väldigt trevliga, ett bra dagis
Comment on this business

to add Villtofta Hundgård map to your website;