facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vilokraft

Vilokraft

About

Kroppsterapeutiska behandlingar. Hypnos. Föreläsningar stress/livsstil, utbildningar, stresshantering, kurser meditation/stress.

Story

Vilokraft rustar och utbildar medarbetare och chefer. Resultatet blir en friska arbetsplats med starka och energiska människor, på en attraktiv arbetsplats med en god hälsoekonomi. Du kan även komma som privatperson.
Jag startade arbetslivet med utbildning till skötare/undersköterska och arbetade inom allmänpsykiatrin några år. Efter det sökte jag mig till behandlingsvärlden och arbetade/utbildade mig till behandlingsassistent, där ville jag ha svar och förklaringar till min egen uppväxt. Fick inga direkta svar, men kunskap, insikter och erfarenheter. En dörr stängdes och en annan öppnade sig och jag utbildade mig till massageterapeut med fördjupningskurser inom olika kroppsterapier.

År 1997 öppnade jag praktik där jag utför kroppsterapeutiska behandlingar, därutöver utbildade jag mig till stresskonsult då jag är övertygad om att kropp och själ inte är separerade. De verktyg jag arbetar med är guidade meditationer, kroppsterapeutiska behandlingar, samtal och vägledning med Psykosyntesen och NLP som grund.

Address: Storgatan 1, 852 30 Sundsvall, Suède
Phone: 070-3754548
City: Sundsvall
Zip Code: 852 30


Opening Hours

Monday: 08:00 - 18:00
Tuesday: 08:00 - 18:00
Wednesday: 08:00 - 18:00
Thursday: 08:00 - 18:00
Friday: 08:00 - 18:00


related searches: Massage Sundsvall - Bokadirekt, Kropp och själ massage Sundsvall, Massage boka direkt, Stress Sundsvall, Bokadirekt Sundsvall
Similar places near
Elit-Massage Elit-Massage 257 meter Hos oss får du en professionell behandling av välrenommerade massörer och ett lugnt o...
Teamed Teamed 468 meter Kroniskt huvudvärk och nacksmärtor i 4år efter en bilkrock. Det löste en mycket kompe...
Djursjukhuset Sundsvall Djursjukhuset Sundsvall 1 km Trevligt bemötande och så gällande djuret. Totalt värdelösa gällande betalningsaltern...
Filip Mellberg - Optimal Hälsa & Rörelse Filip Mellberg - Optimal Hälsa & Rörelse 6 km Erbjuder tjänster inom friskvård & hälsa. Förebyggande träning & rörelse, coaching in...
Fotverkstan Sundsvall Fotverkstan Sundsvall 6 km Trevlig personal hjälpsam !
Reviews
Upplevde behandlingen väldigt rogivande och fick ett professionellt bemötande med. Märks att hon har många års erfarenhet och vet vad hon gör!
Kvinna är bara ute efter pengar. Under massering hon pratar så är det svårt att slappna av.Äldre kvinna som vill driva stirra summor .:
Toppen bemötande, Trevlig och lugnande miljö och en riktigt bra massage
Mycket nöjd professionell rekommenderas varmt
Comment on this business

to add Vilokraft map to your website;