facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vilstabacken

Address: Eskilstuna
City: Eskilstuna


Similar places near
Reviews
Vilstabacken är en bred backe som erbjuder allt från avancerad tävlingsåkning till pulka snowracer åkning, området har längdspår i skogsområdet och skate spår. Vilsta raststuga erbjuder mat och kaffe samt toaletter.
Fint område. Medel måttig mat
Så vackert och passar alla .
En trevlig plats nära stan, perfekt för spontan utflykt. Här kan man åka skidor, promenera och spring genom skogen eller bara sitta, fika och beundra utsikten. Vid vissa evenemang kan det vara ont om parkeringsplatser men i regel går det att hitta en parkering. Det finns många olika saker att se och uppleva på området.
Det är en backe..
Såg att dom håller på att snygga till där.
Den behöver klippas nedanför backen runt stugan då många klubbar tränar däromkring och har en plats att samlas och utgå ifrån... Det har varit mycket bättre tidigare år...
Var här under sommaren så kan inte säga mycket förutom att det inte är värst stort i höjd b.la. men också att det ändå ser ganska trevligt ut att bara åka här litegrann medan man t.ex. övernattar vid hotellet eller liknande.
Deras discgolf bana är riktigt rolig men det finns många andra saker att utforska runt vilstabacken. Bra natur och motions område.
Bra backe för skidgång med stavar eller annan backträning. Bra utsikt när det är klart som idag
Comment on this business

to add Vilstabacken map to your website;