facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vilstabadet

Address: 632 29 Eskilstuna
City: Eskilstuna
Zip Code: 632 29


Similar places near
Badet I Sunbyholm Badet I Sunbyholm 13 km Här kan du bada hela somrarna och det är en av Eskilstunas populäraste badplatser. Hä...
Hjälmaresund Hjälmaresund 25 km Bra hund bad vid båtklubbar går bra att stå utanför bommen. Gott om plats
Reviews
Stort fint område med massor av möjligheter för fritidsaktiviteter. Badet är väl ok ,men det grillas lite för mycket.
Ett bra ställe att koppla av i solskenet och bada
Positiv upplevelse där mycket har gjorts och snyggast till. Bättre badvatten och rent och snyggt. Lite fågelbajjar men inte som förut. Mindre fåglar.. Tänk om kiosken kunde öppna vore Nice. Men plus plus mot förut. Vilsta är fin idyll.
Fin plats som förtjänar bättre skötsel och service. Toaletterna var stängda så fick använda bajamajan. Den var inte trevlig. Fågelbordet går nog inte att göra mer åt.
Perfekt ställe att lägga i kajaken från badstranden.
En oas egentligen men då kommunen inte gör mer än att hålla rent så blir det heller inte särskilt skoj. Det var verkligen bättre förr i Vilstabadet. Hopptorn, servering med tillstånd och massor av folk.
Fin sandstrand med en gigantisk gräsmatta. Här finns bryggor att hoppa från, dock ingen trampolin. Bra botten trots musslor. Finns även hundbad om man går över bron.
Bra strand. Men kanske man skulle få dit flera bord med bänkar. Fanns bara två stycken. Laga bryggan är bra tips. Städa stranden från fågel avföring.
Ån är inte av det renaste vattnet men parkerna runt omkring är fina och dom har rn väldigt fin hundgård i närheten, promenad stigar och massa grillställen och det är mysigt att sola där.
Stora ytor för sociala happenings. Grillning eller bollspel. Bra ställe en kort bit från centrum
Comment on this business

to add Vilstabadet map to your website;