facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vincents Husbil & Husvagn AB

About

Vincents Husbil & Husvagn är landets ledande förmedlare av campingfordon.

Story

Gör rätt – hela vägen!
Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents.

Address: Gunnestorpsvägen 8, 43248 Varberg
Phone: 0340-67 77 78
City: Varberg
Zip Code: 43248


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Svea Husbilar, Blocket
Reviews
Det kändes väldigt bra med Hanna som tog hand om oss vid köp av vår bil
Kan varmt rekommendera Vincents Husbil för förmedling och köp. Blev proffsigt och väl bemött under hela förmedlingstiden.Mycket duktig personal och väldigt noga med allting.Väldigt pålitliga och hjälpsamma ! Den som köper en husbil därifrån,blir absolut inte besviken!
Trevlig personal och snabb service. Jag valde Vincents trots att det låg långt bort eftersom de gav ett seriöst första intryck. Så här i efterhand, när affären är klar, kan jag säga att det var helt rätt val. 100 % nöjd!
Anlitade Vincents för försäljning/förmedling av husbil. De agerade tydligt, seriöst och snabbt. Skulle kunna använda fler superlativ. Hela processen gick smidigt och snabbt. Kan verkligen rekommendera dem.
Har lämnat tagit hjälp med försäljning av min fina husvagn av Vincents. Från första början fick jag ett mycket positivt och varmt mottagande när vi diskuterade upplägget. Kan varmt rekommendera ett samarbete med Vincents. / Christer
Skönt med en riktigt proffsig personal och företag. Denna branschen har för lite av dessa bolag. Kan starkt rekommendera husbils köp här.
Ett mycket trevligt och proffsigt mottagande och en hjälpsam personal genom hela affären. Mycket stort tack till alla på Vincent för hjälpen
Comment on this business

to add Vincents Husbil & Husvagn AB map to your website;