facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vindöns Camping & Marina - Orust

About

En liten, lugn och vackert belägen familjecamping med småbåtshamn på norra Orust, mitt i Bohuslän. Hit kan ni komma och njuta av lugnet. Det finns en liten sandstrand med långgrunt vatten samt badbryggor vid hamnen.

Address: Vindön 271, 473 91 Henån
Phone: +46 304 391 48
City: Henån
Zip Code: 473 91



related searches:
Reviews
Mycket trevlig camping ,fint läge,fin omgivning , nära till många intressanta platser och Bohuslän är ju ett landskap med en fantastisk natur.
Campingen var mysigt i stugorna var sängarna helt okej. Sov riktigt bra. Tyvärr så var det ingen belysning på vägen till toaletten.Det var jätte mörkt. Så att ha med sig en ficklampa rekommenderas.
Campade med husvagn 3 nätter. Mycket lungnt. Tyst på sen kväll och natten. Bra duschar och toa. Prisvärt. Finn bad vid camping. Lite alger på botten en bit utt. Helt okej att bada. Tipps bocka. Mycket sesong platser.
Vi vart här 6 nätter med husvagn & för oss var det väldigt mysig & härlig miljö och natur. Tyst & lugnt! Personalen i receptionen var duktiga & tillmötesgående. Vi trivdes.
Liten camping vid havet. Enkelt men helt ok. Rent och fint. Åker gärna dit igen.
Hyrde en stuga här och det var fantastiskt. I den enkla stugan fanns allt som behövdes bortsett från toalett som det fanns en gemensam. Havsutsikt utanför dörren med en brygga där barnen kunde fiska krabbor. En liten badstrand samt lekplats finns också på campingen. Allt till en kostnad på cirka 800 kr/natt. Mycket prisvärt!
Comment on this business

to add Vindöns Camping & Marina - Orust map to your website;