facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vingåkers Hundklubb VHK

Vingåkers Hundklubb VHK

About

Vingåkers hundklubb

Story

Vingåkers Hundklubb är en fristående förening. Verksamheten är förlagd till Vingåker men alla som delar våra värderingar är välkomna som medlemmar.
Vårt motto är enkelt: För att det är kul och ha hund!
Vingåkers Hundklubb har som ändamål att verka för god hundhållning och hundvård för alla intresserade hundägare samt att genom olika åtgärder bidra till ett gott förhållande till icke-hundägare.

Vingåkers hundklubb ser klubben som en hobby och vi vill engagera både unga och gamla medlemmar och deras hundar för att ha kul tillsammans. En stor del av vår verksamhet består därför av att genom kurser och medlemsträffar utbilda hundägare och familjemedlemmar. Med utbildningen vill vi först och främst stimulera till fördjupade relationer mellan människa och hund.



"Fristående hundklubb med klubbstuga och träningsplaner i slottsparken. Verksamhet med kurser de flesta hundsporter. Aktiva promenadcirklar alla måndagsförmiddagar och sommartid öppen aktivitet alla onsdagskvällar."
Address: Sävstaholms Slottspark, 64330 Vingåker
City: Vingåker
Zip Code: 64330



related searches:
Reviews
Ligger bra vid slottet, två ojämna planer som är inhägnade att träna på. Får inte använda agillityplanen om man inte gått kurs först vilket jag anser är väldigt märkligt. Dessutom trist attityd när man som ny medlem frågar om koden till den planen.
Comment on this business

to add Vingåkers Hundklubb VHK map to your website;