facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vingåkers Vårdcentral

Address: Östra Torggatan 3, 643 30 Vingåker
Phone: 0151-52 54 00
City: Vingåker
Zip Code: 643 30


Reviews
Fullkomligt suverän service, behövde en stelkrampsspruta efter ett hund bett, dom sa bara åk in så fixar vi det på en gång. Aldrig fått sån service i Stockholm där jag bor. Hade jag kunna ge högre betyg hade dom fått det.
Mycket bra och professionellt bemöta de. Vilken skillnad jämfört mot 3-4 år sedan. Nu vänder jag mig med förtroende tilldenna vårdcentral igen!
Var hos läkaren Imre. Han var väldigt otrevlig och ville inte vara till hjälp. Stängde dörren om en direkt.
Fick ett mycket bra bemötande och snabb hjälp efter ett litet olycksfall i arbetet
Kontaktade Doktor.se och kom till Vingåkers vårdcentral och en doktor skulle höra av sig enligt den syster jag fick prata med. Det är 36 timmar sen, oförsvarligt! Ringde en annan central och dom löste det på 30min. Hur svårt kan det vara. Rogge
Är väldigt avvisande och omöjligt att få tid hos läkare. Läkare finns nog på plats, men drar nog helst in pengar via Doktor.se som man hänvisas till. Detta funkar dock inte om lungorna måste kollas samt syresättning mätas.
otrevligt bemötande och inget råd från läkaren emir
Vingåkers Vårdcentral har bara pensionärer till läkare som sitter och driver med sina patienter och tar väldigt bra betalt för det. 2min läkarbesök utan hjälp kostar 200:- lägg ner och stäng igen vårdcentralen inget att ha kvar längre.
Comment on this business

to add Vingåkers Vårdcentral map to your website;