facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vinga Lounge

Address: Landvetter Flygplats, Härryda
City: Härryda


Reviews
Vi brukar föredra denna loungen framför grannen. Vinga är helt okej, inget att klaga på. Vi kommer tillbaka varje gång vi ska resa.
Ett lugnare hörn av flygplatsen med varma och kalla drycker samt plocksallad. Känns inte lyxigt men helt okej.
Jättefint sedan renoveringen genomförts och extra plus för oerhört trevlig och leende personal. Speciellt tack till den unge mannen som jobbar där! Det syns att han gillar sitt jobb och det gör upplevelsen
Kall enkel frukost. Kokta skalade ägg, pressad !! skinka, ost, leverpastej.... Lungt o skönt. Juice och kaffemaskin. Finns öl, vin o sprit.
Miljön är bra med utsikt över flygplatsen och personalen är trevlig. Men matutbudet är nog bland det sämsta jag varit med om. Dryckesutbud är acceptabelt. Hade inte betalt för att få komma in här, lägg hellre pengarna på en maträtt utanför loungen.
Bra utbud av dryck och mat bra mat men inget extraordinärt. Otroligt trevlig personal som var otroligt serviceinriktade och trevlig miljö. Rekommenderas om man har ett par timmar att döda.
Denna är helt ok, särskilt en lördagskväll med lugn och ro och hyfsad mat
Efter att ha varit i loungen på Arlanda har jag börjat uppskatta Landvetter och Vinga lounge mkt mer. Jämfört med lounger runt om i världen har Vinga inte mkt att sätta emot men på denna lilla flygplats skall man vara glad för det lilla. Det finns lite av varje iaf. Den största skillnaden mot Arlanda är att det här finns starksprit också. Gin, whiskey, Jägermeister etc men även öl och vin. Lättare förtäring.
Dålig mat. Bananflugor runt glas och kranar. Snälla försök iaf.
En fallstudie i nedvärderande bemötande av receptionisten när jag ställde den enkla frågan om en tvåtimmars försening kunde ge oss inträde till flygbolagets lounge. En svansföring som inte matchade inramningen.
Comment on this business

to add Vinga Lounge map to your website;