facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vinöns Värdshus

Address: Södra Vinön 129 , Odensbacken 715 93, T, SE
Phone: +46 19 44 80 10
City: Odensbacken
Zip Code: 715 93



related searches: Vinön artister 2023, Vinöns Värdshus evenemang, Vinön Café, Vinön färja, Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog
Similar places near
Vinökonferenser Vinökonferenser 933 meter
Candelli Candelli 7 km
Berglind, Ethel Berglind, Ethel 7 km Vi valde att servera deras blandade buffé på vårat bröllop, många gäster berömde mate...
Reviews
Vi åt buffé på midsommarafton, maten var ok mycket sill och lax bra service med påfyllnad av maten. Jag blev besviken då det inte fanns någon jordgubbstårta till kaffet, det är ett måste på midsommar. Underhållningen var ganska dålig men värst var volymen så högt att jag blev stressad det förstörde hela middan.
Jättegott, gösen kan rekommenderas!Mat: 5/5
Vällagad mat på genuint värdshus. En pärla på fina Vinön, med riktig skärgårdskänsla. Klassiskt, svenskt kök.
Helt underbara människor och ägare till det mysiga värdshuset som ställde upp med både lagad mat på en stängd dag och övernattning pga åskoväder vi tältade nere vid badplatsen.
Trötta sommar jobbare. Vi fick in förrätten samtidigt som varmrätten. Kändes väldigt fel. Fläskfilé som var torr och smaklös. Ölen var god.
Helt okej mat även om jag inte fick burgaren i den önskade stekgraden
Trevlig personal men kändes rörigt. Maten var okej.
Lång väntan för att bli insläppt, stressad person vid insläppet som inte hittade vårt namn på listan och kunde inte ge oss vårt förbokade bord. Placerade oss vid ett odukat bord, med smutsig duk. När vi påpekade att vi inte var nöjda med bordet fick vi till svar att "jag har bara hand om biljetterna" och att någon annan skulle hjälpa oss. Till följd att vi fick vänta ytterligare. En ur serveringspersonalen tittade senare på listan och hittade vårt namn så vi fick vårat förbokade bord. Krångligt system med att ALL dryck hämtas vid baren, där det bara var en person som serverade/tog betalt vilket gjorde att det blev väldigt lång kö för att få sin dryck till maten. Blev väldigt rörigt när den förbeställda maten skulle delas ut. Vi såg serveringspersonal under hela kvällen som sprang runt med mat och letade efter rätt bord. Ett tips: en högre skylt med tydligare bordssiffror på båda sidor av skylten! Så att personalen hittar rätt bord snabbare. Vi frågade om det fanns efterrätt då fick vi besked att vi skulle ställa oss i den långa kön igen för att få det. Vilket gjorde att vi hellre avstod. Senare på kvällen var det mer personal i baren men det var fortfarande kö. Maten som serverades var till full belåtenhet. Underhållningen var kanon! Långa kön gör nog att många avstår att handla i baren. Finns klart förbättringspotential!
Trevligt värdshus på vinön, vilket vi kommer att besöka igen definitivt. Jag och min fru åt dillstuvad potatis med lax idag, jag blev förvånad och glad när dom serverade maten snabbt och den såg grymt god ut. Vi njöt länge och väl av laxen. Vi avslutade måltiden med lite gott kaffe och varsin limoncelllo glasbakelse. Bäst av allt var när vi fick notan som inte blev allt för blodig som den lätt kan bli ibland Jag rekommenderar värdshuset på vinön varmt. Det uppfyller 5 stjärnor.
Vi var här för räkfrossa, super god mat men servicen är usel. De är absolut inte otrevliga utan är väldigt glada och trevliga men inget flyter på smidigt. Vi frågade om det fanns vanlig majonnäs istället för aioli pga allergier, tjejen skulle kolla och återkomma, hon återkom aldrig, frågade nästa tjej hon skulle också kolla men återkomma aldrig. Beställde in öl som tog närmare 40 min att få trots att det inte var mycket folk. Frågade två i personalen om det gick att beställa in mer paj, de skulle återkomma efter att de kollat men återkom aldrig, fick gå fram till baren och fråga en tredje gång och då fixade de det vilket var väldigt snällt för pajen var toppen god! De kom aldrig fram självmant för att kolla om man ville beställa in något mer eller plocka bort disk och när man fått personalen att komma fram till bordet för att beställa in något mer så sprang de fort iväg utan att kolla om resten av sällskapet ville ha något, vilket bara leder till mer jobb för personalen eftersom de får springa fler gånger. Jag tror inte de är dåliga på sitt jobb eller inte bryr sig utan tror det handlar om brist på ledarskap, det behövs någon som tar kommandot och strukturer upp arbetet för som det är nu framstår det som att alla är väldigt virriga och oorganiserade. Men trots att personalen var väldigt virrig så rekommenderar jag stället för det är ett otroligt mysigt ställe med god mat.
Comment on this business

to add Vinöns Värdshus map to your website;