facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vinsinnigt

Vinsinnigt

About

Vinsinnigt erbjuder ”vansinnigt trevliga” skräddarsydda vinprovningar och upplevelser enligt dina önskemål

Story

Vinsinnigt startades våren 2014 med målet att erbjuda ”vansinnigt trevliga” vinprovningar enligt dina önskemål. Konceptet är enkelt: du bjuder hem ett gott gäng, din familj, dina arbetskamrater eller några andra du vill dela en trevlig kväll med och sen kommer Vinsinnigt hem till dig.

Vi förbereder en passande provning som vi leder er genom och tar självfallet med oss något att prova, glas och annat materiel som kan behövas. Det enda ni behöver göra är att luta er tillbaka och njuta av kvällen.

Vi gör självfallet även olika typer av företagsevent, möhippor/svensexor eller föreningsfester.

Vin, dryck och mat är bland det roligaste som finns! Vi på Vinsinnigt skräddarsyr en provning till er om just det Ni är intresserade av. Det är opretentiöst, roligt, lärorikt och vansinnigt trevligt!

Ta en titt på vinsinnigt.se, följ oss här på Facebook och Instagram eller maila oss på [email protected] .

Företaget ägs och drivs av Emma Ekbrand som har flerårig erfarenhet från restaurangbranschen, är utbildad restaurangmanager med inriktning mot dryck via Göteborgs Universitet samt diplomerad inom internationellt välkända WSETs via Gustibus Wine and Spirit Academy och aktiv medlem i svenska Sommelierföreningen.

Vinsinnigt är ett registrerat företag godkänt för F-skatt.

Address:
Phone: 0707823546
City: Kungälv


Similar places near
KMN KMN 328 meter Kungälvs näringsliv och centrumhandel
RC Artist & Event RC Artist & Event 941 meter Kulturevent, föreläsningar till skolor, studieförbund, kyrkor. Bokning av föreläsare ...
Let's Meet Kungälv Let's Meet Kungälv 1 km En lokal för allt och lite till
Mediatec Mediatec 2 km Stabilt företag med inriktning mot alla evenemang, stora som små.
Wedding Story- Bröllop & Fest Wedding Story- Bröllop & Fest 58 km Välkommen till Wedding Story! Vi erbjuder koordination för alla typer av bröllop, fes...
Comment on this business

to add Vinsinnigt map to your website;