facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vintage Fashion Designers Treasures ForSale

About

Good Quality Pre-loved Fashion Designed Clothes For Sale! Online shopping is just a great joy....free shipping all over the world!!!!!

Address: Båtgatan, 57257 Oskarshamn
Phone: +46 703764971
City: Oskarshamn
Zip Code: 57257



related searches: Vintage fashion designers treasures for sale near wiesbaden, Vintage fashion designers treasures for sale near frankfurt
Similar places near
IN THE MOOD IN THE MOOD 299 meter Hos oss hittar du en unik blandning av spännande varumärken. Vi har kläder för alla ...
Lindex Lindex 304 meter Bra service..
Jeansbolaget Oskarshamn Jeansbolaget Oskarshamn 361 meter Trevliga, kunniga och hjälpsam personal.
Cubus Oskarshamn Cubus Oskarshamn 410 meter De bästa där är ju en av tjejerna som jobbar där
Reviews
Detta var en billig secondhand vars man kan hitta det man behöver om det är möbler eller köksgrejer för en billig peng. Relativt bra organiserat. Med det sagt är detta inget ställe man kan förventa hitta krystalglas eller samlarsaker. Det fantes inte en enda pryl av värde då jag var innom. Vilket är första gongen jag varit med om under hela mitt loppisliv, man hittar i vanliga fall något. Bra med parkering utanför. Man kan komma seg inn med rullstol, även om det kan bli lite trångt några ställen. Inga trappor. Såg ingen toa.
De som arbetar där bestämmer vem som vill tjäna. Jag vet inte om det beror på att de är dåliga människor eller på grund av fördomar.
Kommunal Second-Hand-butik. Varierande sortiment varor för hem och hushåll inga kläder. Har även en avdelning med diverse småprylar för "hobbyfixare". Tekniska grejor märkta med "provade" resp. "ej testade". Vanligen gott om specialkablar för t.ex. elektronik och data. En veckas returrätt dock endast med tillgodokvitto - ingen återbetalning. Genomgående synnerligen låga priser. Bra parkering i anslutning till entrén.
Schysst bemötande bland personal, oftast bra priser och såklart bra att återanvända. Brukar ganska ofta ha möbler som är obehandlade eller klarlackade som man enkelt kan fixa iordning med färg och kanske nya knoppar/handtag till en helt "ny" möbel. Finns en del udda/speciella prylar.
Fynda bland massor av saker som folk lämnat in ! Alltid hittar man något ! Bra lokal och trevlig personal !
En trevligt second hand med rimliga priser. Väl värt ett besök!
Kul ställe där du kan fynda gamla grejer som blir nya grejer
Trevlig personal och bra priser. Kan göra fina fynd där om man gräver runt i lådor och tittar noga på hyllorna.
Det mesta av det mesta! Bra sortering. Allt har sin plats. Trevlig personal
Trevlig personal, med okej sortiment av begagnade prylar. Kanske inte så jättemycket olika saker, men en av de bästa ställena för begagnat i stan.
Comment on this business

to add Vintage Fashion Designers Treasures ForSale map to your website;