facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vinylcafeet

Vinylcafeet

About


Jag öppnar nu ett nytt cafe!
Öppet
Tis-fre 10-18
Lör 10-16

Ett café som har fokus på härlig inredning med vinyler, film och musik och framförallt fokus på god mat, glass och fika.



"På grund av Corona har vi efter ett år valt att pausa verksamheten i Slakteriet och istället hålla öppet för våra cafégäster i Hallstaparken på Parkgatan 24 i Hallstahammar där det är lika mysigt och vi kan fortsätta servera vår Thore Skogmantårta, Toasten Flinck och våra goda räksmörgåsar från menyn.På Vinylcaféet träffar ni Susanne Croner och hennes personal som välkomnar er med glädje och värme!"
Address: Slakterigatan 6-10, 721 32 Västerås
Phone: 070-5943087
City: Västerås
Zip Code: 721 32


Similar places near
Café Mika Västerås Café Mika Västerås 1 km Besökte kyrkan i samband med en begravning har bara gott att säga.
Under Stora Eken Under Stora Eken 2 km Fin plats om man vill ha lite avkoppling en solig dag. Det finns bra med platser att ...
Kajens Café Kajens Café 2 km Café med vacker Mälarutsikt
Café Gränden i Västerås Café Gränden i Västerås 3 km Trevlig och mysig miljö! Maten tog inte en lång stund att få ca 15min, prisvärd och g...
Espresso House, Erikslund Espresso House, Erikslund 4 km Den här recensionen gäller kafét på övre planet. Jag beställde en bagel med kyckling ...
Reviews
Vilken dag, vilken utsikt och dessutom goda mackor och gott kaffe.
Trevlig miljö men räkmackorna levererar inte för det priset, Goda är de men för snålt med räkor.
Trevlig miljö, fint väder hjälper till! Åker ibland hit på Vespa-turer, så ta hojjen du med och besök Borgåsunds Café.
Väldigt trevlig atmosfär, super mysigt och hemtrevligt. Personalen är också jätte trevliga och man känner sig nästan som hemma. Vår 3åring hoppa ner i en av sofforna och tog av sig skor och strumpor direkt..ett bra betyg från henne Rekommenderas varmt!
Underbar stämning med open mikrofon och scen där man kan spela och sjunga. Kreativiteten flödar fritt medans man äter en "Toasten Flinck" Rekommenderas och ser hur gästerna trivs under en live Music Quiz!
Mysigt Cafe och gästhamn i rätt läge ;
Finaste räkmackan på länge.
Här får vi sprutan med Covid-vaccinet för oss som bor i Hallstahammar. Hoppas vi är på väg mot något som liknar normaltillstånd igen.
Varför fortfarande hålla kvar i namnet Borgåsunds hamncafe när ni inte har nåt med det att göra längre. Sälj/ge er av med namnet och klistra av dekalerna på bilarna tycker jag. Skulle aldrig fika på ett sånt ställe !
Härlig miljö goda men något dyra räkmacckor. Beställ dess med grovt bröd ej tekaka.
Comment on this business

to add Vinylcafeet map to your website;