facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Virserums Sparbank

Virserums Sparbank

About

Virserums Sparbank är en fullservicebank med korta beslutsvägar och personlig service.

Story

Virserums Sparbank grundades 1884 och har sitt kontor i Virserum. Virserums Sparbank är en fristående sparbank med korta beslutsvägar och personlig service som vänder sig till samtliga kundgrupper.

Kärnområdet för vår verksamhet ligger här i den småländska Dackebygden men med tiden har det visat sig nödvändigt i vår allt mer globaliserade värld att vidga marknaderna, och i dag har vi kunder över hela landet.



"Virserums Sparbank är en lokal sparbank i Dackebygden, med kontor i Virserum. Virserum Sparbank erbjuder personlig service och rådgivning samt digitala lösningar för privat- och företagskunder."
Address: Storgatan 8, Virserum, 570 80 Virserum
Phone: 049531100
City: Virserum
Zip Code: 570 80



related searches:
Similar places near
Handelsbanken Handelsbanken 150 meter Otrevligt bemötande och usel kundservice. Personen i kassan bemödade sig inte ens med...
Reviews
Det är en söt och bra Sparbank på alla sätt jättetrevlig personal och de känner alla precis som det ska vara på en mindre ort.
Trevlig hjälpsam personal, topp
Världens raraste och mest tjänstvilliga medarbetare! - Trots synnerligen begränsat "kapital", alltid samma vänliga mottagande. Frågor från "datorfrämmande" överlevare från mitten av förra seklet besvaras tålmodigt och vänligt av de kunniga tjänstemännen. En bank att drömma om...
Bra service och Tillgång till Bankomat
Kompetent personal
Översatt av Google Den vänligaste bankpersonalen vi någonsin har stött på. Alltid öppen för frågor. På tyska bankkontor får man då och då intrycket att man skulle förolämpa "experterna" med sin okunnighet. Original Das freundlichste Mitarbeiterteam einer Bank, dem wir je begegnet sind. Stets offen für Fragen. In deutschen Bankfilialen hat man gelegentlich den Eindruck, man würde die "Experten" mit seiner Unkenntnis beleidigen.
Comment on this business

Directions to Virserums Sparbank with public transportation


Virserum centrum 90 meters
320
353
61
62
Prästgatan 140 meters
320
61
62

to add Virserums Sparbank map to your website;